Legfrissebb bejegyzések

Erotikus masszázs férfiaknak és nőknek


Jóni masszázs hölgyeknekAz erotikus masszázs hallatán sokak szex-masszázsra, szexuális együttlétre asszociálnak. Fontos tudni azonban, hogy az erotikus masszázs érintheti a nemi szerveket, azonban nem az áll a fókusz középpontjában, ellentétben a szex-masszázzsal. Az erotikus masszázs célja azonos, a tantra masszázséval, azaz felszabadítani a szexuális blokkokat, gátakat a testben, hogy egy magasabb síkon legyünk képesek megélni a testi-lelki örömöket.

A Massage House szalonjában dolgozó lányok mindegyike okleveles, szakképzett masszőz. A csipetnyi erotika mellett tehát fontos a hozzáértő tudás megléte. A kitűnő, teljes testet érintő Japán, Yumeiho vagy svéd masszázs remek felvezetése a lingam masszázsnak, hisz kellőképp ellazulhat az alany teste és a lelke is. A lingam masszázs a férfi nemi szerven kívül, a mellkas, a has és a combok érzéki érintését, simogatását foglalja magába. A testi örömök elnyújtását segíti ez a technika. Innen ered az ESZO kifejezés (elnyújtott szexuális orgazmus). Korai megömléssel küzdők nagyszerű terápiája lehet.

Fontos tudni, hogy nem csak a férfiak élhetik át ezt a felemelő élményt. Kifejezetten nőknek van a Yóni masszázs, mely hasonlóan egy masszírozó, simogató technikai a test erogén zónáinál a női nemi szervet is érintve. Nagy hangsúlyt kap a nő alhasi tájéka (petefészek környéke).

Az erotikus masszázs hangulatát a lágy zene, a gyertyafény, egy kellemes illóolaj, füstölő, egy hangulatosan felszerelt szoba adja meg. Mindezekhez társul még a masszőz pozitív személyisége, kisugárzása, gyönyörű idomaik látványa a félhomályban… Mindezt tetőzi a lányok hihetetlenül érzéki érintése, mely egy gyönyörű beteljesülésig kíséri a tatamin fekvő vendéget.