Masszázs szalon

Masszázs termek

10 teljesen különálló masszázsteremmel rendelkezünk, ezért egy időben akár 10 fős társaságokat is képesek vagyunk fogadni.

Ennél nagyobb létszám esetén két vagy több turnusban van lehetőség programjaink igénybevételére.

Japán nyugalma masszázs terem

Japán nyugalma

Igazi japán stílusban berendezett, tágas masszázs terem, kézzel készült japán falakkal, kézzel merített papíron tündöklő japán szimbólumokkal és samurai kardokkal, Japán elegáns és letisztult nyugalmát idézve.


Afrika szelleme masszázs terem

Afrika szelleme

Afrikai és indonéz stílusban berendezett tágas masszázsterem, hangulatos világítással, kanapéval. A dekoráció és a dísztárgyak belecsempészik Afrika szellemét a masszázs meghitt hangulatába.
Elegancia barlangja masszázs terem

Elegancia barlangja

Elegáns, modern, dupla tatamis, tágas masszázs termünk első sorban párok számára ajánlott.

Nyugat csillogása masszázs terem

Nyugat Csillogása

Szalonunk talán legelegánsabb masszázs terme, ahol ezernyi ékes, apró gyönyszem csillogása tölti meg a szobát modern ragyogással.

Ázsia varázsa masszázs terem

Ázsia varázsa

Rendkívül hangulatos, meghitt és melegséget sugárzó massázs terem, melyben a bambusz rolók és a lágy világítás által kölcsönözött, átszellemült hangulatot egy nagymacskaféle valós méretű szobra őrzi.

Bora Bora szigete masszázs terem

Bora Bora szigete

A masszázs szalon egyik legszebb masszázsterme, ahol a Bora Bora szigetét idéző baldachin igazán különleges hangulattal tölti meg a teret.

Vintage szobája masszázs terem

Vintage szobája

A manapság igen divatos vintage stílus rajongóinak készült szobánk élénk, világos színekkel, sok virággal és egy hamisítatlan vintage biciklivel ad a megszokottól kissé eltérő hangulatot.

Arany fénye masszázs terem

Arany fénye

Az arany és a fekete szín uralja egyik legelegánsabb szobánkat, ezzel teremtve egy nyugodt és előkelő teret a relaxálni vágyóknak.

1001 éjszaka masszázs terem

1001 éjszaka

Igazi modern luxus, szalonunk prémium termében, ahol fehér bútorok, színes fények és saját belső zuhany kabin gondoskodik a kényelemről és a tökéletes hangulatról. Igazi VIP terem.

Szerelem kertje masszázs terem

Szerelem kertje

Kifejezetten pároknak készült masszázs termünk, dupla tatamival, nagy térrel, hangulatos virág falakkal, ahol a meghittségtől izzik a levegő.

További helyiségek

Fürdő szoba

Fürdő

Fürdő helyiségünk használata mindenki számára ajánlott a masszázs előtt és után is. Zuhanyzóink tisztítását és fertőtlenítését minden vendég után alapvető higiéniai feltételnek tartjuk.

Előtér

Előtér

Előtereink berendezése és hangulata igyekszik kellően átszellemült környezetet biztosítani a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Elhelyezkedésünk

Elhelyezkedésünk

Masszázs szalonunkat Budapest belvárosában, a Nyugati-pályaudvar szomszédságában találja. A megközelítésünkről bővebben itt informálódhat.

Alapelveink

Diszkréció ikon - mely a Massage House maximális diszkrécióját hivatott ábrázolni

Diszkréció

Minden megteszünk azért, hogy nálunk tartózkodása a lehető legdiszkrétebben teljen. Szalonunk egy új építésű ház, legfelső emeletén található, erre a célre kialakított privát lakásokban, így nem egy feliratozott utcafronti erotikus masszázs szalonból kell kilépnie az utcára. A vendégeink szervezésekor mindent elkövetünk annak érdekében, hogy azok egymással semmiképp ne találkozzanak.

Higiénia ikon - mely a Massage House szigorú higiéniai elvárásait jelképezi

Higiénia

Mi sem természetesebb, mint az, hogy minden vendég tiszta és fertőtlenített fürdő helységet, lepedőt, törölközőt és fejpárna takarót érdemel. Azonban szigorú higiéniás alapelveink ezen messze túlmenően is megkövetelik, hogy a masszázs szalon és szobáink egész területén kifogásolhatatlan higiéniai állapotok uralkodjanak.

Kényelem ikon - ami Massage House maximális szintű kényelmét ábrázolja

Kényelem

Szalonunk elrendezése és berendezése az Ön kényelméhez igazodik. Különálló masszázs termeink mindegyike ülőalkalmatossággal, szobainassal felszerelt, tágas helység, melyet mindössze pár lépés választ el fürdő helyiségeinktől. Stúdiónk kialakításánál elsődleges szempont volt vendégeink kényelmi igényeinek maximális kielégítése.