Árak

Erotikus masszázs programok

Erotikus masszázs egy masszőzzel ikon

Egy masszőzzel

45′ 90′
30.000,- 37.000,-
Csúszka masszázs: + 5.000,-
Nuru masszázs: + 7.000,-

Szalonunk legnépszerűbb programja, melynek során előbb egy szakszerű, erőteljes masszázs lazítja el az Ön testét, majd a kezdeti mély fogások egyre csak lazulnak, míg végül finom, gyengéd, érzéki érintéssekké válnak és egy erotikus masszázs formájában vetnek véget a kényeztetésnek, mindezt persze hiányos öltözetben.

Válassza ki, mely masszőzünk érintése a legvonzóbb az Ön számára. Jelentkezzen be és vegye kezdetét a tökéletes kikapcsolódás. A program elején masszőzünk a egy speciális, 3 féle masszázs legjobb elemeit ötvöző kezeléssel végighalad a teljes testén, kezdve a talpaktól, a lábakon, fenéken, háton át egészen a karokig. A masszáz határozott, szakszerű és erőteljes, de semmi esetre sem fájdalmas. Kitűnő a hétköznapi izomcsomók, görcsök és stressz okozta feszültség oldására, és ezzel még koránt sincs vége. Az erőteljes program fogásai egyre csak gyengülnek az idő előre haladtával, és mozdulatról mozdulatra egyre finomabbá és lágyabbá válik a kezelés. A határozott masszázs érzéki, gyengéd erotikus masszázzsá változik át, mely méltó befejezése ennek a tökéletes programnak.

Erotikus masszázs két masszőzzel ikon

Két masszőzzel

45′ 90′
50.000,- 62.000,-
Csúszka masszázs: + 10.000,-
Nuru masszázs: + 14.000,-

Négykezes, más néven szinkron masszázs programunkat azoknak ajánljuk, akik szeretik halmozni a élvezeteket. A program tartalma megegyezik az egy masszőzös programéval, csak épp itt két választott masszőz teljesen szinkronban dolgozik, mozdulataik egységesek és összehangoltak, s úgy érintik végtagjait és teste két oldalát, hogy szinte összeolvadnak.

Az igazi ínyencek választása. A program úgy épül fel, akár a normál egy masszőzös változat, azonban az első perctől kezdve, 4 kéz masszírozza az Ön testét, melyek szinkronban dolgoznak azon, hogy a maximális élvezetet nyújtsa a masszázs. A teste két felét két külön masszőz kényeztetni, megszabadítva a hétköznapok gyötrelme és a stressz okozta fájdalmaktól, csomóktól, izomgörcsöktől. A program egy teljes testes masszázst tartalmaz, mely során a talptól egész a karokig minden izomnak kijut a masszázsból. Miután kellőképpen ellazult teste összes porcikája, a masszőzök gyengéd erotikus fogásokkal zárják a programot, mely méltó befejezése egy igazi profi választásának, a szinkron masszázsnak.

Erotikus masszázs pároknak egy masszőzzel ikon

Pároknak egy masszőzzel

45′ 90′
54.000,-
Csúszka masszázs: + 10.000,-
Nuru masszázs: + 14.000,-

Választható lányok

Szeretné kissé megfűszerezni párkacsolatát? Egy páros tantra masszázs igazán különleges élmény, melyet hetekkel később is felemlegetnek majd. A program során a masszőz az előbb egyik féllel közösen lazítja el annak párját, majd cserélnek. Az erőteljes masszázst gyengéd erotikus masszázs követi, melyből kijut mindkét fél részére.

A nyitott és érdeklődő párok programja. Válasszák ki mely masszőzünk felel meg leginkább mindkettejük ízlésének, és jelentkezzenek be egy igazi párkapcsolat fűszerező bombára. A programhoz speciális dupla tatamis masszázs termet készítünk elő Önöknek, ahol egymás mellett fekhetnek, kéz a kézben, miközben masszőzünk ellazítja Önöket szakszerű, profi masszázsával. Gyakran kerül bevonásra valamely fél, hogy párját együtt kényeztessék, legyen szó az erőteljes izomlazító mozdulatokról a program első felében, vagy a gyengédebb erotikusabb töltetű fogásokról a program második felében. A kezelés egy igazi tantrikus paradicsom, de fontos tisztázni, hogy nem tartalmaz szexet, semmilyen formában.

Erotikus masszázs pároknak két masszőzzel ikon

Pároknak két masszőzzel

45′ 90′
62.000,-
Csúszka masszázs: + 10.000,-
Nuru masszázs: + 14.000,-

Választható lányok

Ön, a kedvese és két választott masszőz egymás mellett, egy teremben, ahol jut idő az erőteljes masszázsra és a finom kényeztető erotikus masszázsra is. Ez maga a tantra templom, ami kitűnően fűszerezni bármelyik kapcsolatot, ahol jelen van a nyitottság és az érdeklődés na meg persze a bizalom.

Ez a program a kitűnő döntés, ha közös kikapcsolódásra vágyik párjával. A bejelentkezés során kiválasztják az Önök számára legkedvesebb masszőzöket, akik érkezésükre előkészítik a speciális, pároknak szánt dupla elrendezésű masszázstermet, valamely tágasabb helységünkben. Az érkezés után zuhanyzás következik, majd a hangulatos masszázs szobában megkezdődik a program. Először egy szakszerű és erőteljes masszázs kezelést kapnak masszőzeinktől, egymás mellett fekve, mialatt akár még egymás kezét is foghatják. Miután a masszőzök tetőtől talpig végig masszírozták az Önök testét, gyengédebb és érzékibb fogásokra váltanak. A masszázs egyre finomabbá és tantrikusabbá válik, mígnem végül erotikus masszázsba torkollik. Fontos megjegyezni, hogy a program során nincs szó szexről, sem semmi hasonlóról, pusztán érzéki, erotikus masszázsról. Kitűnő ajándék lehet évfordulóra, valentín napra, vagy akár csak úgy, szeretetből. Egy ilyen páros tantra masszázs serkenti a szerelmi életet és újdonságot és színt tud vinni bármely kapcsolatba legyen az egy friss románc vagy egy hosszú ideje tartó házasság.

Programok tartalma

45′-es program tartalma

  • Zuhanyzó használat a masszázs előtt
  • Kb. 15′-es professzionális hátmasszázs
  • Kb. 15′-es erotikus masszázs
  • Zuhanyzó használat a masszázs után
  • Üdítő / ásványvíz / tea

90′-es program tartalma:

  • Zuhanyzó használat a masszázs előtt
  • Kb. 60′-es professzionális teljes testes masszázs
  • Kb. 15′-es erotikus masszázs
  • Zuhanyzó használat a masszázs után
  • Üdítő / ásványvíz / tea

Nuru masszázs:

A nuru massázs technikáját tekintve megegyezik a csúszkamasszázzsal, azonban itt a masszőz nem olajat, hanem egy különlegesen sikamlós, speciális erre a célra kifejlesztett Nuru gél-t használ a test-a-testen masszázshoz. Bővvebb infok a Nuru masszázsról ITT!

Csúszka masszázs:

Minden programunkhoz választható extra, mely során a masszőz előbb bőven beolajozza saját magát, majd “meztelen” (topless, félmeztelen) olajos testével csúszkál vendégén. Ezért is hívják a csúszka masszázst más nevén test-a-testen masszázsnak.

További információk

Női erotikus masszázst NEM minden masszőzünk vállal.

Férfi erotikus masszázst minden masszőzünk vállal.

Nuru és csúszka masszázst minden masszőzünktől kérhet extraként.

Külső helyszínen semmilyen körülmények között nem szolgáltatunk.