Masszáz Ajándékutalvány

Masszázs Ajándékutalvány - Massage House

Ajándékozza meg párját, barátját vagy kollégáját egy erotikus masszázzsal!

Pusztán néhány perc az egész!

A masszázs ajándékutalvány igény szerint beváltható bármely egy személyes, vagy páros programunkra. A programokról bővebben itt tájékozódhat.

Lepje meg párját egy páros masszázzsal, vagy kollégáját egy feledhetetlen tantra masszázzsal!

Ki ne örülne egy kis kényeztetésnek?

Mit kell tennie?

  • Hívjon minket és informálódjon a programjainkról, mi segítünk a választásban. Az árakat ezen a linken tekintheti meg.
  • Jöjjön el hozzánk személyesen és vegye át a már kész, kinyomtatott masszázs ajándékutalványt, vagy csak egyszerűen utalja át a kiválasztott program árát és nyomtassa ki az e-mailben kapott utalványt.

Ne habozzon, ez a tökéletes ajándék, amit keres!

+36 30 575 87 84

Érzéki, cirógató mozdulatok, lassú gyengéd fogások és simítások, halk, lágy zene és félhomály a legfőbb kellékek és máris erotikus töltetet adtunk masszázs kezelésünknek. Képzleje csak el, ahogy teljesen ellazul, elárasztja testét a nyugalom és egy finom érintés kíséri végig a testét, tetőtől talpig. Mai rohanó világunkban sokszor elmarad a finom érintések ideje, és legtöbbünknek néha jól esik egy kis szeretetteljes ellazulás. Az erotikus masszázs ezt tudja megadni, anélkül, hogy elérne a szexualitásig. A >masszázs terápia során nem kifejezetten – vagy nem kizárólag – a letapadt izomzatra, a csomókra és ezek javítására, megszüntetésére fókuszál a masszőz, hanem magát az érintést és annak jótékony hatásait helyezi előtérbe. A mozdulatok finomságot kapnak az erőteljesség mellett, vagy azon felül, ha a légkör a környezet és a hangulat, vagy akár csak a látvány kissé szenvedélyesebb, már beszélhetünk erotikus masszázsról. Ajándékutalvány a tökéletes kikapcsolódáshoz.