Masszázs Ajándékutalvány

Masszázs Ajándékutalvány - Massage House

Ajándékozd meg párodat, barátodat vagy kollégádat egy erotikus masszázzsal!

Pusztán néhány perc az egész!

A masszázs ajándékutalvány igény szerint beváltható bármely egy személyes, vagy páros programunkra. A programokról bővebben itt tájékozódhatsz.

Lepd meg párod egy páros masszázzsal, vagy kollégád egy feledhetetlen tantra masszázzsal!

Ki ne örülne egy kis kényeztetésnek?

Mit kell tenned?

  • Hívj minket és informálódj a programjainkról, mi segítünk a választásban. Az árakat ezen a linken tekintheted meg.
  • Gyere el hozzánk személyesen és vedd át a már kész, kinyomtatott masszázs ajándékutalványt, vagy csak egyszerűen utald át a kiválasztott program árát és nyomtasd ki az e-mailben kapott utalványt.

Ne habozz, ez a tökéletes ajándék, amit keres!

+36 30 575 87 84

Érzéki, cirógató mozdulatok, lassú gyengéd fogások és simítások, halk, lágy zene és félhomály a legfőbb kellékek és máris erotikus töltetet adtunk masszázs kezelésünknek. Képzled csak el, ahogy teljesen ellazulsz, elárasztja tested a nyugalom és egy finom érintés kíséri végig a tested, tetőtől talpig. Mai rohanó világunkban sokszor elmarad a finom érintések ideje, és legtöbbünknek néha jól esik egy kis szeretetteljes ellazulás. Az erotikus masszázs ezt tudja megadni, anélkül, hogy elérne a szexualitásig. A >masszázs terápia során nem kifejezetten – vagy nem kizárólag – a letapadt izomzatra, a csomókra és ezek javítására, megszüntetésére fókuszál a masszőz, hanem magát az érintést és annak jótékony hatásait helyezi előtérbe. A mozdulatok finomságot kapnak az erőteljesség mellett, vagy azon felül, ha a légkör a környezet és a hangulat, vagy akár csak a látvány kissé szenvedélyesebb, már beszélhetünk erotikus masszázsról. Ajándékutalvány a tökéletes kikapcsolódáshoz.