Legfrissebb bejegyzések

Fantasztikus erotikus masszázs élmény Budapesten


Sokak szerint leginkább egy gyors nyaraláshoz hasonlítható az erotikus masszázs élmény e. Kikapcsol a hétköznapokból, feltölt energiával, ellazít. A belvárosban élőknek, dolgozóknak időnként óriási megkönnyebbülést jelent, ha beiktatják szabadidejükbe ezt a programot, hiszen rengeteg stressztől szabadulhatnak meg pusztán 1-2 óra leforgása alatt.

Hölgyek és urak egyaránt igénybe vehetik az érzéki erotikus masszázs szolgáltatást, a legtöbb masszőz az elterjedtebb lingam masszázs mellett jóni masszázst is vállal, ezzel akár pároknak is lehetőséget biztosítva a közös kikapcsolódásra, elkerülve ezzel az esetleges féltékenységet.

Így van ez a Massage House – ban is. Szakképzett, igényes lányok várják a feltöltődni vágyókat a hét minden napján. A szalon elhelyezkedése kitűnő, a Nyugati – pályaudvartól gyalogosan 10 percre található egy kultúrált, új építésű ház legfelső emeletén. A berendezés alapvetően japán és indonéz hangulatot idéz, a teljes ellazulást pedig gyertyafény és kellemes zene, és persze a masszőzök kedvessége és odafigyelése segítik elő, és különös figyelmet fordítanak a diszkrécióra.

Az alap program 80 perces, ebből az első egy óra egy teljes testet érintő japán masszázs, ezt követi az érzéki erotikus levezetés. Aki még nem volt ilyen helyen, helytelenül összekeverheti az erotikus masszázs -t a szexuális szolgáltatással, pedig ez a szolgáltatás nem a szexualitást vagy a kielégülést, hanem a feloldódást, felfrissülést, a stressztől való mentesülést célozza meg.