Masszőzök

Általános tudnivalók masszőzeinkről

A masszőzök szakképzettségét és a gyakorlottságát ábrázoló ikon

Szakképzett, gyakorlott

A csapatunk minden tagja egy professzionális masszázs tanfolyamon sajátítja el a japán, svéd, shiatsu és meridián masszázs alapjait, melyekből masszázs kezelésink egy egyedileg összeállított egyveleget tartalmaznak. A tanfolyam elvégzése után minden lány vizsgát tesz és csak sikeres vizsgaeredmények és hivatalosan is elismert szakmai képesítés birtokában állhat masszőzeink közé. Mielőtt egy új masszőz vendégeket fogadna, gondoskodunk a szükséges gyakorlat és tapasztalat megszerzéséről is. Éppen ezért Ön bárkit is választ a masszőzök közül, biztos lehet benne, hogy az adott lány kezei között professzionális masszázst és szakszerűséget fog tapasztalni. Szalonunk kiemelt figyelmet fordít a professzionális masszázsélmény megteremtésére szakképzett és gyakorlott masszőzeink által.

Szív ikon, ami a masszőzök egészséget ábrázolja

Első az egészség!

Szalonunkban saját üzemorvos rendszeresen ellenőrzi dolgozóink – különösképpen a masszőzök – egészségi állapotát, melyről írásos igazolással rendelkezünk. A legkisebb egészségügyi panasz, bőrprobléma esetén is haladéktalanul felfüggesztjük kollégánk munkavégzést, amíg egy szakorvos nem biztosítja, hogy kizárt bármi nemű fertőzés veszélye. Emellett természetesen kiemelt figyelmet fordítunk a higiéniára, ami szerintünk egy masszázs szalonban elengedhetetlen feltétel a tökéletes és az egészségügyileg biztonságos környezet megteremtése érdekében.

Fényképezőgép ikon, ami masszőzök fotóinak eredetiségét, valódiságát ábrázolja

Valódi képek

Garantáltan 100%-ig biztos lehet benne, hogy ha szalonunkba látogat, azokkal a lányokkal találkozhat, akiket a képeinken lát. Nem használunk megvásárolható vagy lopott képeket, a galériáinkban található összes fotó saját készítésű és eredeti. Bár fotózásainkra minden masszőzünk igyekszik a lehető legjobb formáját hozni, legcsinosabb ruháiban, a hétköznapinál talán profibb sminkben és hajjal pózolni, ugyanakkor attól garantáltan nem kell tartania, hogy a valóságban más személyekkel találkozik. Határozottan elhatárolódunk vendégeink bárminemű megtévesztésétől.