Masszázsok

EROTIKUS MASSZÁZS FAJTÁK

Programjaink az alábbi erotikus masszázs fajtákra épülnek

Érzéki masszázs

Érzéki masszázs, mikor a masszőr, vagy masszőz nem feltétlenül az erőteljes fogásokra, az izomzat fellazítására koncentrál, hanem gyengédebb, simogató érintésekkel, lassú tempóban, finom mozdulatokkal masszíroz. A masszírozott területek ez esetben kiterjedhetnek az erogén zónákra is, melyek finomabb érintésekre is érzékenyek. Ilyen erogén zónák például a fülcimpák, a combok belső fele, vagy számtalan másik pont az emberi testen. Az érzéki masszázs lehet kevésbé erotikus, de akár mélyen erotikus töltetű is. Mindez a masszőz és az alany, a köztük lévő kapcsolat, a hangulat és a környezet függvényében.

Csúszka masszázs

A csúszka masszázs alapvetően az olajos masszázsok közé tartozik. Különlegessége, hogy a masszőz alanyát nem (csak) kezével, hanem teljes testével, – törzsével, mellkasával, fenekével, combjaival és a has környéki területtel – masszírozza. A csúszka masszázs során a masszőz előbb az alany teljes testét olajozza be kellőképpen, majd a sajátját. Ezután fokozatosan váltogatva csúszkál a masszőz az alanyon,  test a testen. Ezért is nevezik a csúszka masszázst test a testen masszázsnak is.  A program során a masszőz a vendég hátán, fenekén, lábain, de akár a test elülső területein is csúszkálhat. Ebben a masszázsban nagyon tágak a határok, és bár erőteljesen erotikus töltetű, de semmiképp sem  szexmasszázs.

A nuru masszázs kísértetiesen hasonlít a csúszka masszázshoz. Nevét egy keleti erotikus masszázs kultúrából kiragadott szóból (“nuru”) kapta.  Fő jellemzője, hogy a masszázs egy erre a célra készített zselés, csúszós állagú géllel, a nuru géllel törénik. Ez a nuru gél egy masszázs zselé, mely jobban csúszik bárminél, amit ismerünk, kiemelkedő sikamlóssága pedig különleges élményt nyújt.  Maga a masszázs technika, a mozdulatok sokszínűsége, erotikus töltete és a tág határai az egészen enyhe érzéki csúszkálástól az intim területek körüli csúszkálásig teljesen egybevág a csúszka masszázzsal. Egyetlen lényegi különbség tehát, hogy itt a masszázs olajat egy Nuru-gél nevezetű, professzionális, természetes alapú, márkavédett termékkel helyettesítjük. A nuru masszázsról bővebben itt!

 

lingam erotikus masszázs illusztrációs fotó

A lingam vagy más néven lingham masszázs gyakorlatilag a férfi intim területeinek, főképp hímvessző környékének, a heréknek és közvetlenül a pénisznek a masszázsát jelenti. Ez elsőre könnyen tűnhet hétköznapinak, azonban a tantra számos olyan mozdulatot és fogást ír le, melyek a hétköznapi életben nem jutnának eszünkbe. Annak ellenére, hogy a lingam masszázs egy párkapcsolatban magas szintű élményt is jelenthet, korántsem jelenthető ki, hogy a szexualitáshoz van köze. Számtalan kutatás, szakirodalom és sikeresen elvégzett terápia bizonyítja e masszázstípus kiválóságát. A lingam masszázs kitűnően használható a herefájdalmak, herebetegségek, korai magömlés, az impotencia, vagy akár a meddőség orvoslására is. Ennek tükrében a lingam masszázs sokkal inkább gyógymasszázs, mint erotikus masszázs. Manapság, rohanó világunkban férfiak ezrei küzdenek kisebb-nagyobb herebántalmakkal, fájdalmakka, szexuális problémákkal, és sokan közülük még csak nem is sejtik, hogy egy néhány alkalmas lingam masszázs terápia akár teljesen megszüntetheti problémáikat.

Erotikus masszázs

Az erotikus masszázs tulajdonképpen egy gyűjtő fogalom. Sok masszázsfajtát magában foglal a maga sajátosságaival, de egy dolog alapvetően leszögezhető róla, mégpedig, hogy az erotikus masszázs nem szexmasszázs! A masszázs nem kifejezetten – vagy nem kizárólag – a letapadt izomzatra, a csomókra és ezek javítására, megszüntetésére fókuszál, hanem magát az érintést és annak jótékony hatásait helyezi előtérbe. A mozdulatok finomságot kapnak az erőteljesség mellett. Ezen felül, ha a légkör, a környezet, a hangulat, vagy akár csak a látvány kissé szenvedélyesebb, már beszélhetünk erotikus masszázsról.  Érzékibb, cirógató mozdulatok, lassú gyengéd fogások és simítások, halk, lágy zene és félhomály a legfőbb kellékek és máris erotikus töltetet adtunk masszázs kezelésünknek. Képzleje csak el, ahogy teljesen ellazul, elárasztja testét a nyugalom és egy finom érintés kíséri végig a testét, tetőtől talpig. Mai rohanó világunkban sokszor elmarad a finom érintések ideje, és legtöbbünknek néha jól esik egy kis szeretetteljes ellazulás. Az erotikus masszázs ezt tudja megadni, anélkül, hogy elérne a szexualitásig.

Jóni masszázs kifejezetten a hölgyek számára.

Jóni (Yoni) masszázs

A jóni masszázs olyan erotikus jellegű masszázs fajta, melynek alanya minden esetben hölgy. A yoni masszázs a test gyengéd érintésének, simogatásának összeségét jelenti, kitérve az erogén zónákra is, melyekből rengetek található testünk minden részén, a nők testén hatványozottan több, mint a férfiakén. A jóni masszázs során a masszőz vagy masszőr az alany teljes testét érinti, általában kellemes illatú masszázs olajat használva. Vannak külön erre a célra készített olajak, melyek olyan illatokat, aromákat tartalmaznak, melyek fokozzák az ellazulást és a masszázs élményét. A jóni masszázs érintheti az intim területeket is, de nem célja a szexuális vágy felkeltése vagy kielégítése. Pusztán egy gyengéd, érzéki, teljes testet érintő masszázs, mely finom ellazulást tökéletes kikapcsolódást nyújt bármely hölgy részére.

Prosztata masszázs

A prosztata masszázs egy igen speciális masszázs fajta. A prosztata vagy más néven dülmirigy, a férfi nemiszervekhez tartozó szerv, mely a hugycső alatt helyezkedik el. A masszázsa a végbélen keresztül lehetséges. A közép és időskorú férfiak megdöbbentően nagy hányada küzd prosztatával kapcsolatos panaszokkal, melyek gyakorta függenek össze vizelési problémákkal.

A prosztata masszázs a prosztata stimulálása, a végbélen keresztül, gyengéden, ujjal történik. A rendszeres prosztata masszázs nagyban elősegítheti a prosztata problémák megelőzést mivel a vérkeringés fokozásával a prosztatában lerakodó salakanyagok távoznak, ezzel csökkentve a megnagyobbodás, vagy egyéb elváltozások kockázatát. A prosztata masszázsa a hímvessző masszázsával kombinálva akár orgazmust is okozhat, mi azonban a prosztata masszázst csak prosztata problémák megelőzésre és kezelésére alkalmazzuk, mint gyógymasszázst.

Páros erotikus masszázs

A páros erotikus masszázs kitűnő felpezsdítője lehet egy kapcsolatnak. Legyen Önökkel akár egy vagy két masszőz, a kezelés során mindkét fél részére jut a finom érintésekből és a gyengéd masszázs fogásokból, melyek közül könnyű ellesni párat, amik még otthon is jól jöhetnek. Nem árt tisztázni, a páros masszázs során nem 4-es szexről vagy bármi hasonlóról van szó, pusztán erotikus masszázsról. Kitűnő ajándék lehet évfordulóra, Valentin napra, vagy akár csak úgy, szeretetből. Egy ilyen páros erotikus masszázs ugyanis amellett, hogy serkenti a szerelmi életet és újdonságot és színt tud vinni bármely kapcsolatba legyen az egy friss románc vagy egy hosszú ideje tartó házasság.

Tantra masszázs kép

Tantra masszázs

A tantra masszázs avagy az érzékek masszázsa, mikor az erőteljes izom lazító és gyúró mozdulatok helyett a finom, gyengéd érintéseké a főszerep. A lágy cirógatás és a meghittség megbabonázza az érzékeket, mely egészen különleges élményt biztosít minden férfi vagy nő számára egyaránt. A tantra masszázs olyan, mintha magát a lelket simogatnánk a testen keresztül. Kitűnően alkalmas azoknak, akik az érzékiséget keresik magukban, melyet sokszor elnyom a hétköznapok stresszes valósága.

NORMÁL MASSZÁZS FAJTÁK

Szalonunkban az alábbi masszázs fajták egyvelegét kínáljuk vendégeinknek, egy különleges, általunk kidolgozott kombinációban.

yumeiho masszazs

Yumeiho

A yumeiho masszázs szalonunk elsődlegesen használt masszázs technikája, mely kb. az 1600-as évekig visszanyúló japán gyökerekkel rendelkezik. Anno a kolostorokban a kung-fu technika részeként használták-e módszert, melynek elsődleges szerepe az testsúlyközpont-eltolódásából fakadó izom rögzülések, csomósodások oldása, javítása. A technika egy igen erőteljes, de teljességgel fájdalommentes masszázs, melyet leginkább a lágyan és mélyen kifejezések képesek jellemezni.

Shiatsu

A shiatsu eredeti nevén siacu masszázs szintén egy japán masszázs fajta. Ez egy pontnyomásos masszázs technika, melynek gyökerei egybe csengenek az akupresszúra gyökereivel. A masszőr itt a test meridián vonalain haladva ujj-nyomásos technikával, erősebb nyomást gyakorol bizonyos pontokra, mely különlegesen pozitív élettani hatásai mellett kitűnően képes megszüntetni bizonyos tartósan fenálló izom és izületi fájdalmakat.

Svéd

A svéd masszázs a nyugat számára talán leginkább ismert, elterjedt masszázs fajta, melyet jellemzően gyúró mozdulatok alkotnak. Frissítő masszázs gyanánt kitűnő, bár kevésbé erőteljes. Kitűnően alkalmazható görcsoldásra, fájdalom csillapításra, a keringési rendszer állapotának javítására. Általában masszázságyon történik, azonban szalonunkban a masszázsprogramjainkba épített svéd fogások azok, melyeket tatamin is teljes értékkel végre lehet hajtani.