Masszázsok

Programjaink felépitése

45'-es program ikon

45′ Program

90'-es program ikon

90′ Program

Választható extrák:

Csúszka masszázsok

Csúszka masszázs olajjal

A csúszka masszázs alapvetően az olajos masszázsok közé tartozik. Különlegessége, hogy a masszőz alanyát nem (csak) kezével, hanem teljes testével, – törzsével, mellkasával, fenekével, combjaival és a has környéki területtel – masszírozza. A csúszka masszázs során a masszőz előbb az alany teljes testét olajozza be kellőképpen, majd a sajátját. Ezután fokozatosan váltogatva csúszkál a masszőz az alanyon,  test a testen. Ezért is nevezik a csúszka masszázst test a testen masszázsnak is.  A program során a masszőz a vendég hátán, fenekén, lábain, de akár a test elülső területein is csúszkálhat. Ebben a masszázsban nagyon tágak a határok, és bár erőteljesen erotikus töltetű, de semmiképp sem  szexmasszázs.

Nuru masszázs

A nuru masszázs egy speciális masszázs kellékkel, a nuru géllel végzett csúszka masszázs, mely során a masszőz teljes testét használja a program során. Ez azt jelenti, hogy nem csak kézzel, hanem a hasi területekkel, mellkassal és fenékkel is masszíroz. Mivel az előmelegített vízbázisú nuru gél csúszósabb és sikamlóssabb minden valaha használt masszázs kelléknél, ez a program igazán különleges élményt biztosít. Ha kíváncs vagy, milyen a közkedvelt csúszka masszázs emelt színvonalon, mindenképp próbálja ki a nuru masszázs. Garantáltan nem lesz csalódás.

Páros masszázsok

Páros masszázs egy masszőzzel

A páros erotikus masszázs kitűnő felpezsdítője lehet egy kapcsolatnak. Legyen Önökkel akár egy vagy két masszőz, a kezelés során mindkét fél részére jut a finom érintésekből és a gyengéd masszázs fogásokból, melyek közül könnyű ellesni párat, amik még otthon is jól jöhetnek. Nem árt tisztázni, a páros masszázs során nem 4-es szexről vagy bármi hasonlóról van szó, pusztán erotikus masszázsról. Kitűnő ajándék lehet évfordulóra, Valentin napra, vagy akár csak úgy, szeretetből. Egy ilyen páros erotikus masszázs ugyanis amellett, hogy serkenti a szerelmi életet és újdonságot és színt tud vinni bármely kapcsolatba legyen az egy friss románc vagy egy hosszú ideje tartó házasság.

Páros masszázs két masszőzzel

A páros erotikus masszázs kitűnő felpezsdítője lehet egy kapcsolatnak. Legyen Önökkel akár egy vagy két masszőz, a kezelés során mindkét fél részére jut a finom érintésekből és a gyengéd masszázs fogásokból, melyek közül könnyű ellesni párat, amik még otthon is jól jöhetnek. Nem árt tisztázni, a páros masszázs során nem 4-es szexről vagy bármi hasonlóról van szó, pusztán erotikus masszázsról. Kitűnő ajándék lehet évfordulóra, Valentin napra, vagy akár csak úgy, szeretetből. Egy ilyen páros erotikus masszázs ugyanis amellett, hogy serkenti a szerelmi életet és újdonságot és színt tud vinni bármely kapcsolatba legyen az egy friss románc vagy egy hosszú ideje tartó házasság.

* A hát és a teljes testmasszázs során az alábbi masszázs fajták egyvelegét kináljuk vendégeinknek, egy különleges, általunk kidolgozott kombinációban:

Yumeiho masszázs

A yumeiho masszázs szalonunk elsődlegesen használt masszázs technikája, mely kb. az 1600-as évekig visszanyúló japán gyökerekkel rendelkezik. Anno a kolostorokban a kung-fu technika részeként használták-e módszert, melynek elsődleges szerepe az testsúlyközpont-eltolódásából fakadó izom rögzülések, csomósodások oldása, javítása. A technika egy igen erőteljes, de teljességgel fájdalommentes masszázs, melyet leginkább a lágyan és mélyen kifejezések képesek jellemezni.

Shiatsu masszázs

A shiatsu eredeti nevén siacu masszázs szintén egy japán masszázs fajta. Ez egy pontnyomásos masszázs technika, melynek gyökerei egybe csengenek az akupresszúra gyökereivel. A masszőr itt a test meridián vonalain haladva ujj-nyomásos technikával, erősebb nyomást gyakorol bizonyos pontokra, mely különlegesen pozitív élettani hatásai mellett kitűnően képes megszüntetni bizonyos tartósan fenálló izom és izületi fájdalmakat.

Svéd masszázs

A svéd masszázs a nyugat számára talán leginkább ismert, elterjedt masszázs fajta, melyet jellemzően gyúró mozdulatok alkotnak. Frissítő masszázs gyanánt kitűnő, bár kevésbé erőteljes. Kitűnően alkalmazható görcsoldásra, fájdalom csillapításra, a keringési rendszer állapotának javítására. Általában masszázságyon történik, azonban szalonunkban a masszázsprogramjainkba épített svéd fogások azok, melyeket tatamin is teljes értékkel végre lehet hajtani.

Az erotikus masszázsokról általában:

Erotikus masszázs

Az erotikus masszázs tulajdonképpen egy gyűjtő fogalom. Sok masszázsfajtát magában foglal a maga sajátosságaival, de egy dolog alapvetően leszögezhető róla, mégpedig, hogy az erotikus masszázs nem szexmasszázs! A masszázs nem kifejezetten – vagy nem kizárólag – a letapadt izomzatra, a csomókra és ezek javítására, megszüntetésére fókuszál, hanem magát az érintést és annak jótékony hatásait helyezi előtérbe. A mozdulatok finomságot kapnak az erőteljesség mellett. Ezen felül, ha a légkör, a környezet, a hangulat, vagy akár csak a látvány kissé szenvedélyesebb, már beszélhetünk erotikus masszázsról.  Érzékibb, cirógató mozdulatok, lassú gyengéd fogások és simítások, halk, lágy zene és félhomály a legfőbb kellékek és máris erotikus töltetet adtunk masszázs kezelésünknek. Képzleje csak el, ahogy teljesen ellazul, elárasztja testét a nyugalom és egy finom érintés kíséri végig a testét, tetőtől talpig. Mai rohanó világunkban sokszor elmarad a finom érintések ideje, és legtöbbünknek néha jól esik egy kis szeretetteljes ellazulás. Az erotikus masszázs ezt tudja megadni, anélkül, hogy elérne a szexualitásig.

Érzéki masszázs

A nuru masszázs kísértetiesen hasonlít a csúszka masszázshoz. Nevét egy keleti erotikus masszázs kultúrából kiragadott szóból (“nuru”) kapta.  Fő jellemzője, hogy a masszázs egy erre a célra készített zselés, csúszós állagú géllel, a nuru géllel törénik. Ez a nuru gél egy masszázs zselé, mely jobban csúszik bárminél, amit ismerünk, kiemelkedő sikamlóssága pedig különleges élményt nyújt.  Maga a masszázs technika, a mozdulatok sokszínűsége, erotikus töltete és a tág határai az egészen enyhe érzéki csúszkálástól az intim területek körüli csúszkálásig teljesen egybevág a csúszka masszázzsal. Egyetlen lényegi különbség tehát, hogy itt a masszázs olajat egy Nuru-gél nevezetű, professzionális, természetes alapú, márkavédett termékkel helyettesítjük. A nuru masszázsról bővebben itt!

Tantra masszázs

A tantra masszázs avagy az érzékek masszázsa, mikor az erőteljes izom lazító és gyúró mozdulatok helyett a finom, gyengéd érintéseké a főszerep. A lágy cirógatás és a meghittség megbabonázza az érzékeket, mely egészen különleges élményt biztosít minden férfi vagy nő számára egyaránt. A tantra masszázs olyan, mintha magát a lelket simogatnánk a testen keresztül. Kitűnően alkalmas azoknak, akik az érzékiséget keresik magukban, melyet sokszor elnyom a hétköznapok stresszes valósága.

Prosztata masszázs

A prosztata masszázs egy igen speciális masszázs fajta. A prosztata vagy más néven dülmirigy, a férfi nemiszervekhez tartozó szerv, mely a hugycső alatt helyezkedik el. A masszázsa a végbélen keresztül lehetséges. A közép és időskorú férfiak megdöbbentően nagy hányada küzd prosztatával kapcsolatos panaszokkal, melyek gyakorta függenek össze vizelési problémákkal.

A prosztata masszázs a prosztata stimulálása, a végbélen keresztül, gyengéden, ujjal történik. A rendszeres prosztata masszázs nagyban elősegítheti a prosztata problémák megelőzést mivel a vérkeringés fokozásával a prosztatában lerakodó salakanyagok távoznak, ezzel csökkentve a megnagyobbodás, vagy egyéb elváltozások kockázatát. A prosztata masszázsa a hímvessző masszázsával kombinálva akár orgazmust is okozhat, mi azonban a prosztata masszázst csak prosztata problémák megelőzésre és kezelésére alkalmazzuk, mint gyógymasszázst.