Masszázsok

EROTIKUS MASSZÁZS FAJTÁK

Szalonunkban az alábbi erotikus masszázs fajták közül választhat.

Érzéki masszázs

Érzéki masszázs, mikor a masszőr, vagy masszőz nem feltétlenül az erőteljes fogásokra, az izomzat fellazítására koncentrál, hanem inkább gyengédebb, simogató érintésekkel, lassú tempóban, finom mozdulatokkal masszíroz. A masszírozott területek ez esetben kiterjedhetnek az erogén zónákra is, melyek finomabb érintésekre is érzékenyek, legyen szó a fülcimpákról, a combok belső feléről, vagy a testen elhelyezkedő számtalan erogén zóna bármelyikéről. Az érzéki masszázs lehet kevésbé erotikus, de akár mélyen erotikus töltetű is, a masszőz és az alany, a köztük lévő kapcsolat, a hangulat és a környezet függvényében.

Csúszka masszázs

A csúszka masszázs alapvetően az olajos masszázsok közé tartozik. Különlegessége, hogy a masszőz alanyát nem (csak) kezével, hanem teljes testével, – különösképpen tekintettel a mellek, a fenék, a combok, és a has környéke – masszírozza. A csúszka masszázs során a masszőz előbb az alany teljes testét olajozza be kellőképpen, majd a sajátját. Ezután fokozatosan váltogatva csúszkál masszőz az alanyon,  test a testen. Ezért is nevezik a csúszka masszázst test a testen masszázsnak is.  A csúszka masszázs történhet mellel, fenékkel, hassal, de akár a nemi szervek környékével is, csúszkálva a vendég hátán, fenekén, lábain, de akár az arcán vagy  az intim területein is. Ebben a masszázsban nagyon tágak a határok, és bár a csúszka masszázs lehetősen erotikus töltetű, de semmiképp sem  szexmasszázs.

A nuru masszázs kísértetiesen hasonlít a csúszkamasszázshoz, nevét egy keleti erotikus masszázs kultúrából kiragadott szó (nuru)-ból kapta,  fő jellemzője, hogy egy erre a célra készített zselés csúszós állagú géllel, a nuru géllel törénik. Ez a nuru-gél egy masszázs zselé, mely jobban csúszik bárminél, amit ismerünk. A kiemelkedő sikamlóssága pedig különleges élményt nyújt.  Maga a masszázs, a technika, a mozdulatok sokszínűsége az erotikus töltete és a tág határai az egészen enyhe érzéki csúszkálástól az intim területek körüli csúszkálásig teljesen egybevág a csúszkamasszázzsal, az egyetlen lényegi különbség tehát, hogy itt a masszázs olajat egy Nuru-gél nevezetű, professzionális, természetes alapú márkavédett termékkel helyettesítjük. A nuru masszázsról bővebben itt!

lingam erotikus masszázs illusztrációs fotó

A lingam vagy más néven lingham masszázs gyakorlatilag a férfi intim területeinek, főképp hímvessző környékének a heréknek és közvetlenül a pénisznek a masszázsát jelenti. Ez elsőre könnyen tűnhet hétköznapinak, azonban a tantra számos olyan mozdulatot és fogást ír le, melyek a hétköznapi életben nem jutnának nekünk vagy párunknak az eszébe. Annak ellenére, hogy a lingam masszázs egy párkapcsolatban magas szintű élményt is jelenthet, koránt sem jelenthető ki, hogy a szexualitáshoz van köze. Számtalan kutatás szakirodalom és sikeresen elvégzett terápia bizonyítja, hogy a lingam masszázs kitűnően használható a herefájdalmak, herebetegségek, korai magömlés, az impotencia, vagy akár a meddőség orvoslására is. Ennek tükrében a lingam masszázs sokkal inkább gyógymasszázs, mint erotikus masszázs. Manapság, rohanó világunkban férfiak ezrei küzdenek kissebb-nagyobb herebántalmakkal, fájdalmakka, szexuális problémákkal, és sokan közülük még csak nem is sejtik, hogy egy néhány alkalmas lingam masszázs terápia, akár teljesen megszüntetheti problémáikat.

Erotikus masszázs

Az erotikus masszázs tulajdonképpen egy gyűjtő fogalom. Sok masszázs fajtát magában foglal a maga sajátosságaival, de egy dolog alapvetően leszögezhető róla, mégpedig, hogy az erotikus masszázs nem szexmasszázs! Ha a masszázs nem kifejezetten, vagy nem kizárólag a letapadt izomzatra, a csomókra és ezek javítására, megszüntetésére fókoszál, hanem magát az érintést és annak jótékony hatásait helyezi előtérbe, ha a mozdulatok finomságot kapnak az erőteljesség mellett, vagy azon felül, ha a légkör a környezet és a hangulat, vagy akár csak a látvány kissé szenvedélyesem, már beszélhetünk erotikus masszázsról.  Érzékibb cirógató mozdulatok, lassú gyengéd fogások és simítások, halk, lángy zene és a félhomály a legfőbb kellékek és máris erotikus töltetet adtunk masszázs kezelésünknek. Képzleje csak el, ahogy teljesen ellazul, elárasztja testét a nyugalom és egy finom érintés kíséri végig a testét, tetőtől talpig. Mai rohanó világunkban sokszor elmarad a finom érintések ideje, és legtöbbünknek néha jól esik egy kis szeretetteljes ellazulás. Az erotikus masszázs ezt tudja megadni, anélkül, hogy elérne a szexualitásig.

Jóni (Yoni) masszázs

A jóni masszázs olyan erotikus jellegű masszázs fajta, melynek alany minden esetben hölgy. A yoni masszázs a test gyengéd érintésének, simogatásának összeségét jelenti, kitérve itt az erogén zónákra is, melyből mint tudjuk, rengetek található testünk minden részén, és a nők testén jóval több, mint a férfiakén. A jóni masszázs során a masszőz vagy masszőr az alany teljes testét érinti, általában kellemes illatú masszázs olajat használva. Vannak külön erre  célre készített olajak, melyek olyan illatokat, aromákat tartalmaznak, melyek fokozzák az ellazulást és a masszázs élményét. A jóni masszázs érintheti az intim területeket is, de nem célja a szexuális vágy felkeltése, vagy kielégítése, pusztán egy gyengéd, érzéki teljes testet érintő masszázs, mely finom ellazulást tökéletes kikapcsolódást nyújt bármely hölgy részére.

Prosztata masszázs

A prosztata masszázs egy igen speciális masszázs fajta. A prosztata vagy más néven dülmirigy, a férfi nemiszervekhez tartozó szerv, mely a hugycső alatt helyezkedik el. A masszázsa a végbélen keresztül lehetséges. A közép és időskorú férfiak megdöbbentően nagy hányada küzd prosztatával kapcsolatos panaszokkal, melyek gyakorta függenek össze vizelési problémákkal. A prosztata masszázs a prosztata stimulálása, a végbélen keresztül, gyengéden, ujjal történik. A rendszeres prosztata masszázs nagyban elősegítheti a prosztata problémák megelőzést mivel a vérkeringés fokozásával a prosztatában lerakodó salakanyagok távoznak, ezzel csökkentve a megnagyobbodás, vagy egyéb elváltozások kockázatát. A prosztata masszázsa a hímvessző masszázsával kombinálva akár orgazmust is okozhat, sőt mi több egyesek szerint az ilyen orgazmus messze különbözik a normálistól, mivel intenzívebb és kevésbé pulzáló. Azonban a prosztata masszázst mi a prosztata problémák megelőzésre és kezelésére alkalmazzuk, mint gyógymasszázst.

Páros erotikus masszázs

A páros erotikus masszázs kitűnő felpezsdítője lehet egy kapcsolatnak. Legyen Önökkel akár egy vagy két masszőz, a kezelés során mindkét fél részére juta a finom érintésekből és a gyengéd masszázs fogásokból, melyek közül könnyű ellesni párat, amik még otthon is jól jöhetnek. Nem árt tisztázni, a páros masszázs során nem 4-es szexről, vagy hasonlókról van szó, pusztán erotikus masszázsról. Kitűnő ajándék lehet évfordulóra, Valentín napra, vagy akár csak úgy, szeretetből, egy ilyen páros erotikus masszázs ugyanis amellett, hogy serkenti a szerelmi életet és újdonságot és színt tud vinni bármely kapcsolatba legyen az egy friss románc vagy egy hosszú ideje tartó házasság.

Tantra masszázs

A tantra masszázs avagy az érzékek masszázsa, mikor az erőteljes izom lazító és gyúró mozdulatok helyett a finom, gyengéd érintéseké a főszerep. A lágy cirógatás és a meghittség megbabonázza az érzékeket, mely egészen különleges élményt biztosít minden férfi vagy nő számára egyaránt. A tantra masszázs olyan, mintha magát a lelket simogatnánk a testen keresztül. Kitűnően alkalmas azoknak, akik az érzékiséget keresik magukban, melyet sokszor elnyom a hétköznapok stresszes valósága.

NORMÁL MASSZÁZS FAJTÁK

Szalonunkban az alábbi masszázs fajták egyvelegét kínáljuk vendégeinknek, egy különleges, általunk kidolgozott kombinációban.

Yumeiho

Szalonunk elsődlegesen használt masszázs technikája, mely kb. az 1600-as évekig visszanyúló japán gyökerekkel rendelkezik. Anno a kolostorokban a kung-fu technika részeként használták-e módszert, melynek elsődleges szerepe az testsúlyközpont-eltolódásából fakadó izom rögzülések, csomósodások oldása, javítása. A technika egy igen erőteljes, de teljességgel fájdalommentes masszázs, melyet leginkább a lágyan és mélyen kifejezések képesek jellemezni.

Shiatsu

A shiatsu eredeti nevén siacu masszázs szintén egy japán masszázs fajta. Ez egy pontnyomásos masszázs technika, melynek gyökerei egybe csengenek az akupresszúra gyökereivel. A masszőr itt a test meridián vonalain haladva ujj-nyomásos technikával, erősebb nyomást gyakorol bizonyos pontokra, mely különlegesen pozitív élettani hatásai mellett kitűnően képes megszüntetni bizonyos tartósan fenálló izom és izületi fájdalmakat.

Svéd

A nyugat számára talán leginkább ismert, elterjedt masszázs fajta, melyet jellemzően gyúró mozdulatok alkotnak. Frissítő masszázs gyanánt kitűnő, bár kevésbé erőteljes. Kitűnően alkalmazható görcsoldásra, fájdalom csillapításra, a keringési rendszer állapotának javítására. Általában masszázságyon történik, azonban szalonunkban a masszázsprogramjainkba épített svéd fogások azok, melyeket tatamin is teljes értékkel végre lehet hajtani.