Legfrissebb bejegyzések

Erotikus Masszázs Budapesten


A masszázs az emberi szervezetre rendkívül jó hatással van. Fiatalítja a bőrt, serkenti a vérkeringést és a zsírlebontást, ellazít és felfrissít mind testileg, mind lelkileg. Sokan választják a szépülés és kikapcsolódás ezen formáját, elsősorban a nők, hiszen akár narancsbőr ellen is alkalmazható. A férfiak körében a gyógy – vagy sportmassszázsnál sokkal népszerűbb az erotikával fűszerezett masszázs, hiszen ez esetben garantált az érzékiség és a szép lányok társasága.

Profi, gyönyörű, budapesti erotikus masszőzök.

Budapesten az erotikus masszázs szalonokban egyre inkább elvárás, hogy a masszőzök valódi masszázs ismerettel, oklevéllel rendelkezzenek, és ezáltal ténylegesen minőségi szolgáltatást nyújtsanak vendégeiknek. Ez érthető is, hiszen rengeteg lány dolgozik masszőz vagy erotikus masszőzként, tehát a kínálat igen nagy és sokrétű, mondhatni nagyobb, mint a kereslet.

A magyar fővárosban több szalon üzemel, illetve egyéni vállalkozóként is sokan dolgoznak az erotikus szakmában. A programok is nagyon különbözőek: vannak lányok, akik a frissítő/ thai/ japán vagy egyéb masszázsukat egy intim/lingham masszázzsal fejezik be, és vannak, akik ennél sokkal messzebbre mennek.

A tapasztalat mégis azt mutatja, hogy a masszázs minősége határozza meg, hogy a vendégek visszatérnek-e ugyanahhoz a masszőzhöz, vagy sem. Sokat számít még a lányok szakmai tudása mellett  a vendégközpontúság, a külső, és nem utolsó sorban a nyelvtudás, hiszen sok külföldi látogatja a budapesti szalonokat.