Kényeztető masszázs

Budapest legjobb erotikus masszázs szalonjában

Kipróbálnád milyen is egy igazán jó kényeztető masszázs?

Válasz minket, ahol szakszerű, professzionális kényeztető masszázs kezeléseket kínálunk, luxus körülmények között, szakértő kezek által!

Válaszd szalonunk bármely masszőzét, az élmény garantált!

Nézd meg elérhető lányok képeit és válogass kedvedre a különböző karakterek között.

Szeretnél részletesebb képet kapni az erotikus masszázsról? Megtudnád, hogy mit is jelent ez pontosan? mitől erotikus, mitől masszázs, és egyáltalán miről is van szó?

erotikus masszazs szalon recepcio

Hívj minket most, és azonnal megválaszoljuk minden kérdésed.

Ha inkább írásban érdeklődnél, csak koppints az alábbi ikonokra és írj nekünk e-mailben, sms-ben, whatsapp-on vagy viberen.

mail icon
E-mail
message icon
Message
whatsup icon
WhatsApp
viber icon
Viber

Inkább magad járnál utána?

Ez esetben dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, és láss neki az alábbi soroknak.

Kellemes olvasgatást kívánunk!

 

A kényeztető masszázs egy szinte minden érzékszervre kiható teljes körű terápiás kezelés. Egy szakképzett, tapasztalt masszőz kezei alatt az élmény kiteljesedik az érintés, a szaglás, a hallás és a látás révén.

A kényeztető masszázs személyre szabott kezelés továbbá egyszerre három szinten is kifejti hatását, mind fizikai, mind mentális, mind érzelmi síkon. A kényeztető élmény pozitív következményei pedig tudományosan is alátámasztottak, a mellette szóló érvek már évszázadok, ha nem ezredek óta bizonyítottak.

Érintés

A kényeztető masszázs jellege önmagában egy kevésbé erotikus, inkább lágyan relaxáló élményt nyújt a fáradt, fájó szervezet számára. A finoman felfűtött szobában a test könnyeden, komfortosan megpihenhet. Simogató, erősségét tekintve enyhe fogásokkal dolgozik, a kellemesen finom hangulat megteremtésének céljából. A teljes testet érinti, a talpaktól fel egészen a nyakig vagy arcig. Az illóolaj, valamint a simítások és dörzsölések következményeként bőre szép, egészséges és ragyogóvá válik.

Az érintésnek olyan pozitív tulajdonságát is meg kell említenünk, mint az oxitocin aktiválódása. Ez a hormon az érintés hatására szabadul fel és a kötődés, az érzelmi biztonság és a szeretet érzésével tölti el a masszázst befogadó vendéget.

A letapadt izmokat átgyúró, mélyre ható szöveti masszázs, valamint az erősebb fogások helyett a kényeztető masszázs lágy érintésekkel, finom simításokkal operál. Kellemesen feltölti a fáradt szellemet és lelket. A hangulatosan és igényesen kialakított pompázatos enteriőrrel rendelkező, szeparált és higiénikus szobáinkban a tradicionális tatamikon felejthetetlen programban részesülhetnek kedves vendégeink. Garantáltan elégedetten és érzelmileg megújulva távozhat ezen varázslatos kezelésről.

Szaglás

A masszázs egyik lényeges eleme a vivőanyag gondos megválasztása, hiszen ez az anyag segíti a tapadás mentes simítások kellemes kivitelezését, egyben a páciens bőrének, a program céljának és a masszázst befogadó személy érzékeinek megfelelően megválasztva maximalizálhatjuk a tökéletes masszázsélményt.

A természetes alapanyagú, natúr masszázsolajok finom illatanyagaival aromaterápiás funkciót töltenek be.

  • Az illóolajok belélegzéssel csökkentik a stresszt, nyugtatják az idegeket, vagy típusuktól függően ezzel ellentétben élénkítenek, felpezsdítik és energiával töltenek fel.
  • A relaxálást segítő olajok között tartjuk számon a citromfű, a levendula és a borsmenta illatait, tehát ha egy teljes körű pihentető kényeztetésre vágyik, ezeket az illatokat ajánljuk.
  • Élénkítésre használhatunk fahéjat, vagy akár narancs illóolajat is, bizonyosan megfűszerezi majd az élményt.
  • Az olajok nemcsak belélegzéssel, hanem a bőrön felszívódva a bőr mélyebb rétegeiben is, továbbá a vérpályákba jutva fejtik ki jótékony hatásaikat. Rendszeres sport következtében a megfáradt izmok és a vérkeringés javítása céljából tökéletes választás a bergamot, a rozmaring és a levendula, valamint gyulladt izmok és ízületek esetén az eukaliptusz.
  • Ha narancsbőrrel küzd, a fahéj vagy a geránium fokozza a masszázs hatékonyságát. A fahéj vérbőség növelő, illetve melegítő hatásai révén kiváló társ a cellulit kezelésében.
  • A geránium hatóanyagai a nyirokrendszer keringését fokozva felerősíti a szervezet méregtelenítő folyamatait, ezzel segítve a cellulites bőr kezelését.

Hallás

A masszázs történhet csendben, azonban alkalmas kiegészítő társa lehet a kellemes, relaxálást elősegítő zene. Egy lassabb ütemű, meditációs mix a háttérből halkan szólva egy másik világba vezeti a megfáradt lelket. A ritmikus ismétlődés a tudat elcsendesedését fokozza, általa könnyebben kikapcsolhatunk. Gondolataink tova szállhatnak, az agy pörgését felváltja egy békés, harmonikus tudatállapot.

A masszázskezelés során a vendégtől függ, hogy csendben vagy beszélgetve szeretné-e eltölteni az időt. Mindkét lehetőség mellett vannak érvek és ellenérvek. Van, aki szereti elbeszélni a mindennapi problémáit. Egy idegen félnek könnyebben megnyílva kendőzetlenül kiadni magából a sokszor előforduló gondokat. Általa könnyebben születhetnek megoldások, vagy csupán maga a masszőr szimpátiája és együttérző hallgatása már megnyugvást biztosít.

Azonban ha csendben folyik a masszázs, a vendég kellemesen belefolyhat a jelenbe, mélyebben magába tudja szívni az érintés nyugtató hatását, akár bele is aludhat egy-egy ilyen kezelésbe. Viszont még a csendben végzett kezelés alkalmával is ajánlott egyeztetni a masszőzzel a fogások erősségét illetően. A kényeztető masszázs lényege, hogy feltöltsön, és ellazítson, így ha fájdalmat tapasztal, feltétlenül tájékoztassa masszázsterapeutáját.

Látás

Egy masszázs kezelés alkalmával minden éles, vakító fényt érdemes elkerülni. A félhomály, a gyertyaláng és a színterápiás enyhe fények alkalmazása megfelelő társ a kényeztetés maximalizálásában. Segíti az ellazulást és a pihenést.

Ugyanakkor a kissé elsötétített szobában garantáltan nem kell attól félnünk, hogy feszélyezve érezzük majd magunkat. A gyenge fény és az árnyak játéka a fáradt elmét elcsendesítik. Az érintés erőteljesebben kerül a figyelem középpontjába, ezáltal könnyebben tudjuk átadni magunkat a kényeztető masszázs varázsának.

Fizikai, mentális és érzelmi sík

A kényeztető masszázs, ha a holisztikus szemléletet vesszük alapul, hozzásegíti, hogy megtapasztalhassa a test, szellem és lélek egységét. Fizikai szempontból a teljes testet érinti finom, bizsergető, lágy simításaival.

A test izmainak, bőrének, inainak és szalagjainak átdolgozása folyamán fokozódik a vérkeringés, illetve a nyirokrendszer működése. Ez a sejtekben az oxigén és egyéb tápanyagok utánpótlását idézi elő, ami stressz szint csökkenéssel jár. Emellett pozitívan hat az endokrin, az immun-, az ideg-, az emésztési-, valamint a szaporító rendszerre.

Az idő múlásával az izmok dehidratálttá és merevvé válnak, így a masszázs iránti igény is növekszik. A rendszeres kezelés hosszú távon rendkívül jótékonyan hat a szervezet egészére, ennek a szakirodalomban tudományosan alátámasztott feljegyzések segítségével utána járhatunk.

Egy hosszú, fárasztó munkanapot követően a kényeztető masszázs csodálatosan kiemel a jelenlegi világunkra oly jellemző, felgyorsult és túlterhelt mentális állapotból. Rendkívül fontos a kezelés megfelelő hatékonysága szempontjából a meghitt, bensőséges légtér kialakítása. Az élmény akkor tud kiteljesedni, ha mindkét fél maximálisan egymásra tud hangolódni.

A masszőz egyik fontos képessége, hogy a masszázs alkalmával a vendég minden reakcióját észrevegye, és a test válaszainak megfelelően alakítsa a mozdulatsort, továbbá ezek erősségét, hogy a kezelés ne fájdalmas, hanem teljes mértékben kényeztetővé váljon.

Érzelmi síkon remek szorongás oldó, a felgyülemlett feszültség semmivé válik. Új lendületet ad, feltölt energiával. Kifejezetten ajánlott azoknak, aki a túlterhelt életvitelben elfáradtak, kikapcsolódásra vágynak, szeretnék elengedni a negatívat és nyitottak a pozitív befogadására. Egy nyugodt, békés érzelmi állapotot eredményez, melyet megfűszerez egy kis játékosság.

Az érzéki masszázzsal összehasonlítva, attól eltérően nem annyira az erotikus minőség kerül előtérbe. Sokkal inkább finomabb, lágyabb masszázsélményt nyújt, légies, simogató, földöntúli varázslatával.

Szalonunk kínálatában megtalálható a svéd, a yumeiho, a lomi-lomi, a balinéz és a thai olajos masszázstípus, melyek bármelyike garantáltan elfeledtetik a szürke hétköznapok stresszes, lehangolt, unalmas, elkedvetlenítő egyhangúságát. Professzionális masszőzeink tapasztalt kezei által ajánljuk kiegészítő és extra kiegészítő masszázsainkat is, hogy a kényeztetés a legmagasabb fokon kiteljesedhessen.

 

 

Források:

https://www.olivianatural.hu/otthoni-kenyezteto-masszazs-tippek

https://kartyaplaza.hu/kenyezteto-masszazs?s=szallas-wellness%2Fmasszazs&io=20

https://naturalhealthcarecenter.com/why-massage-is-so-much-more-than-pampering/

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Mi jellemzi a kényeztető masszázst?

A kényeztető masszázs egy holisztikus kezelés, amely minden érzékszervre hat, beleértve az érintést, a szaglást, a hallást és a látást is. Személyre szabottan alkalmazkodik a vendég igényeihez, és egyszerre fizikai, mentális és érzelmi síkon fejti ki jótékony hatásait.

Milyen hatásokat gyakorol a kényeztető masszázs az egészségre?

A masszázs javítja a vérkeringést, az oxigén- és tápanyagellátást, csökkenti a stresszt, és általánosan pozitív hatással van az endokrin, immun-, ideg-, emésztési-, és szaporító rendszerekre. Emellett az érintés révén felszabaduló oxitocin a kötődés és érzelmi biztonság érzetét erősíti.

Hogyan segíthet a masszázs a relaxációban?

A masszázs alatt alkalmazott természetes illatanyagok, mint a levendula és borsmenta, nyugtató hatást gyakorolnak. A környezetet meditációs zene és enyhe fények töltik meg, melyek elősegítik a mély relaxációt és a stressz csökkenését.

Milyen speciális technikák alkalmazhatók a kényeztető masszázsnál?

A kényeztető masszázs lágy simításokat és finom fogásokat alkalmaz, szemben a mélyszöveti masszázs erőteljesebb technikáival. Illóolajokkal kombinálva ezek a technikák nemcsak felületesen, hanem a bőr mélyebb rétegeiben is kifejtik jótékony hatásaikat.

Mikor érdemes kényeztető masszázst választani?

Akkor ajánlott a kényeztető masszázs, ha valaki a mindennapi stresszből és fáradtságból keres kikapcsolódást, vagy ha fizikai és érzelmi megújulásra vágyik. Különösen hatékony lehet hosszú, fárasztó napok után, segítve az ellazulást és az érzelmi feltöltődést.


***VÉLEMÉNYEK***
⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

Már évek óta húzódó fájdalmaim voltak, és a Massage Houseban kapott kényeztető masszázs valósággal újjáélesztett. A környezet nyugodt és tiszta, a szakértelem pedig magas színvonalú. Az itt kapott kezelések során jelentős javulást tapasztaltam, és bátran ajánlom mindenkinek, aki hasonló problémákkal küzd.⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

A kényeztető masszázs élménye feledhetetlen volt a számomra. Régóta keresgéltem egy megbízható helyet, ahol nem csak a testemet, de a lelkemet is kényeztetik. A masszőrök kedvessége és professzionalizmusa lenyűgöző, és minden alkalommal úgy távozom, hogy újult erővel nézek szembe a mindennapok kihívásaival. Tökéletes választás mindenkinek, aki igazán minőségi kikapcsolódásra vágyik.⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

A Massage House Budapest egyik igazi gyöngyszeme. Az itt eltöltött idő maga volt a tökéletes kikapcsolódás. A személyzet minden tagja igazi szakember, akik hozzáértő kezeikkel csodákra képesek. Minden alkalommal, amikor kilépek az ajtón, úgy érzem, újjászülettem. Őszintén ajánlom a helyet mindenki számára, aki valódi ellazulásra és megújulásra vágyik.