Erotikus masszázs

Budapest legjobb erotikus masszázs szalonjában

Kipróbálnád milyen kellemes is tud lenni egy finom érintés a megfelelő ponton, a megfelelő pillanatban? A tökéletes érintés, mely lázba hoz, vagy épp megnyugtat?

Szeretnéd átélni az erotikus masszázs élményét professzionális változatban, luxus körülmények között, szakértő kezek által?

Válaszd szalonunk bármely masszőzét, az élmény garantált!

Nézd meg elérhető lányok képeit és válogass kedvedre a különböző karakterek között.

Szeretnél részletesebb képet kapni az erotikus masszázsról? Megtudnád, hogy mit is jelent ez pontosan? mitől erotikus, mitől masszázs, és egyáltalán miről is van szó?

erotikus masszazs szalon recepcio

Hívj minket most, és azonnal megválaszoljuk minden kérdésed.

Ha inkább írásban érdeklődnél, csak koppints az alábbi ikonokra és írj nekünk e-mailben, sms-ben, whatsapp-on vagy viberen.

mail icon
E-mail
message icon
Message
whatsup icon
WhatsApp
viber icon
Viber

Inkább magad járnál utána?

Ez esetben dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, és láss neki az alábbi soroknak.

Kellemes olvasgatást kívánunk!

TARTALOM JEGYZÉK
  • Mi is az az erotikus masszázs?
  • Az erotikus masszázs fajtái
  • Otthon vagy masszázs szalonban?
  • Az erotikus masszázs szexmasszázs?
  • Legális az erotikus masszázs?
  • Az erotikus masszázs eredete és története

Mi is az az erotikus masszázs?

Alapjában véve az a masszázs az erotikus masszázs, amely során az izmok masszírozása mellett vagy helyett maga az érintés kerül a középpontba. Általában a masszázs a test érintésre érzékeny területeit, az erogén zónákat veszi célba, de messze nem csak azokra fókuszál. Az erotikus masszázs lehet egy szakszerű masszázs kezelés, vagy akár egy szexuálisan izgató előjáték is, de erről majd kicsit később írunk részletesen. Lássuk elsőként az erotikus masszázs fajtáit!

Erotikus Masszzás

Erotikus masszázs fajták

Térjünk ki hát – a teljesség igénye nélkül – az erotikus masszázsok típusaira. Az első szempont, ami alapján típusokra bonthatjuk a masszázsokat, az maga a masszázstechnika. Az alábbi rövid áttekintés talán sokak számára segítségül szolgálhat majd, ha választásra kerül sor. Amennyiben az adott masszázs típus részletesebben is érdekel, kattints az egyes típusok nevére további infókért.

Tantra masszázs

A tantra vagy tantrikus masszázs keleti típusú, jellemzően az egész testre kiterjedő erotikus masszázs fajta, mely az ókori tantrikus tanokon alapszik. A férfi-női kapcsolat szentségére és a szeretetre irányítja a figyelmet. Gyakorlásával az intimitás igen magas szintre fejleszthető.

Lingam masszázs

A lingam masszázs a férfi nemi szervek és környékük, a pénisz, a herék, a gát és a prosztata szakszerű masszázsa. Másik nevén intim masszázs.Ezen területek terápiás masszázsa különösen jó hatásfokkal alkalmas feszültségoldásra, a pénisz érzékenységének kezelésére, valamint a genitáliákkal kapcsolatos problémák orvoslására, megelőzésére.

Jóni masszázs

A jóni masszázs a lingam masszázs női megfelelője, azaz a női nemi szervek szakszerű masszázsa. A hüvelyben és annak környékén alkalmazott speciális érintéses terápia fokozza a vérkeringést, ezáltal jótékony, valamint feszültségoldó hatású, mellyel fejleszthető továbbá a hüvely érzékenysége is.

Prosztata masszázs

A prosztata masszázs a férfi dül mirigyének masszázsát jelenti. A kezelés során a terapeuta a végbélen keresztül masszírozza a prosztatát, mely a prosztata csatornák folyadék ürítésének egy módja. A kezelés enyhébb prosztata problémák (mint pl. prosztata kő stb.) kezelésére, valamint súlyosabb, kóros állapotok diagnosztizálására használható. Prosztata gyulladás, illetve különböző merevedési zavarok esetén kiegészítő, alternatív gyógymódként szokták alkalmazni.

Csúszka masszázs

A csúszka masszázs egy keleti masszázs fajta, mely a test egészét érinti. Nevezhetjük test a testtel masszázsnak is, hiszen főbb jellemzője, hogy a masszőz a kezelés során nem pusztán a kezét és karjait használja, hanem a teljes testével masszírozza alanyát, beleértve mellkasát és akár hátsóját is. A masszázshoz bőséges mennyiségű olaj szükséges. Különlegessége a testek kapcsolatának érzése. A megfelelő mozdulatokkal ez egy igazán erotikus töltetű masszázs lehet, ugyanakkor a megfelelő területek szakszerű érintése, valamint a beolajozott testtel végzett mozdulatok  nagyobb szakértelmet kívánnak, mint azt elsőre gondolnánk.

Nuru masszázs

A nuru masszázs technikáját tekintve megegyezik a csúszka masszázzsal. Az olaj helyett azonban a japán eredetű nuru gélt használják, ami egy extrém módon sikamlós, vízbázisú anyag. Színtelen és szagtalan, természetes összetevőkből készül (fő összetevője egy alga fajta), és Európában is egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vele végzett masszázs. Bár az olajat is célszerű kissé felmelegíteni, a nuru gélt szinte kötelező, különben fázós, hideg és nyálkás lesz az élmény. Fontos megjegyezni, hogy az eredeti, szakszerű nuru masszázs a közhiedelemmel ellentétben nem egyezik meg a pornó ipar által felkapott, nuru gélben tocsogó szexmasszázzsal.

Érzéki masszázs

Ez a kifejezés nagyjából fedésben van az erotikus masszázzsal. Érzéki masszázson belül sokféle masszázsról beszélhetünk, hiszen egy masszázs számos módon lehet érzéki. Így a finom mozdulatoktól, simításoktól, a relaxációs zenétől és illatoktól stb., melyek egy pihentető, ellazult állapotot eredményeznek. A felgyülemlett stressztől való megszabadulás és az energia blokkok oldása általános cél. A különféle gyógyhatások pedig masszázs típusonkéntváltozóak lehetnek.

Szeretet masszázs

Ez a masszázs fajta valójában nem igényel szakképzettséget, inkább csak odaadást és persze pozitív kisugárzást. Leginkább finom simításokból, cirógatásból áll, és az érintés gyógyító erejére koncentrál. Feszültségoldásra alkalmazzák, ellenjavallata nincs.

További masszázs fajták

A fentieken túl, megkülönböztethetjük a masszázs fajtákat az alapján is, hogy hány résztvevősek. Alapesetben beszélhetünk két, vagy több résztvevős masszázs fajtákról.

Szóló erotikus masszázs

Amikor két fő a masszázs kezelés résztvevője. Egy fő, aki az aktív, vagy más néven nyújtó, és egy fő, aki a passzív, más néven fogadó fél. Ez az általános alapeset. Amennyiben a masszírozó aktív fél férfi, úgy masszőrnek, hölgy esetén azonban masszőznek nevezzük.

erotikus masszázs közben

Páros erotikus masszázs egy masszőzzel

A páros erotikus masszázs során egy párt egy időben, egy helyiségben, egymás mellett (akár foghatják is egymás kezét a masszázs közben) masszírozza egy masszázs terapeuta.
Az egyterapeutás kezelés elsősorban azon párok számára javasolt, akik szeretnének ellesni egy – egy fogást, hogy aztán otthonukban is gyakorolhassák azokat egymáson. Erre bőven van lehetőség egy ilyen program alatt, hiszen egyszerre csak az egyik fél kap masszázst, így addig a másik fél figyelhet, és igény esetén aktívan részt is vehet a masszázsban, azonban fontos, hogy a masszázs irányítója mindenképp a terapeuta kell, hogy legyen. Tartalmát tekintve bármely technikát tartalmazhatja, vagy akár többet is ötvözhet egymással.

Páros erotikus masszázs két masszőzzel

Ebben az esetben a pár masszázsát két masszázs terapeuta végzi. Ebben az esetben külön-külön tudnak a pár mindkét tagjával foglalkozni, akiknek így talán egy teljesebb masszázs élményben lehet részük, és mindketten végig relaxálhatnak. Ez egy kevésbé interaktív, azonban sokkal inkább pihentető változat. Mivel az emberek többsége relaxációs céllal szokta igénybe venni a különböző masszázs szgoláltatásokat, így ez a gyakoribb szolgáltatás.

 

erotikus-masszazs-paroknak

 

Mint az előzőekben olvashattuk, igen sokféle masszázs sorolható az erotikus masszázs kategóriájába, mégis általánosságban talán elmondhatjuk, hogy az erotikus masszázs fogásait tekintve gyengédebb mozdulatokat, finomabb érintéseket tartalmaz, amelyek mellett nem, vagy csak kevésbé fókuszál az izomzatra. Az erotikus masszázs gyakran a kiegészítése egy hagyományos masszázsnak, egyesek szeretik használni a levezetés szót is, ez azonban napjainkban meglehetősen kétértelmű, egyesek ugyanis a masszázs során az érintések által felgyülemlett energiák levezetését értik alatta, mások magának  a masszázsnak a levezetését, megint mások azonban szexuális levezetésre asszociálnak a szó hallatán.

Ezzel azonban el is jutottunk a következő fontos osztályozási szemponthoz, meg kell ugyanis különböztessük egymástól az otthonunkban végzett erotikus masszázst, ami többnyire inkább egy amatőr kalandozás a finom érintések és a masszázs határán mint az előjáték egy formája, mely többnyire szexszel végződik (ez az, amit szexmasszázsnak nevezünk, és hamarosan szó is lesz róla), valamint a professzionális erotikus masszázst, mely esetben a professzionalitás annyit tesz, hogy szakképzett személy végzi a masszázst.

Otthon vagy szalonban?

Talán az egyik legfontosabb kérdés a témában, hogy otthoni körülmények között végzett frissítő masszázsról beszélünk, vagy egy masszázs szalonban végzett szolgáltatásról. Bár, ha pontosak akarunk lenni, valójában nem is a helyszín felől kell megközelítsük a dolgot, hanem azt kell mondjuk, hogy létezik a szimpátia alapján végzett, valamint az anyagi ellenszolgáltatásért cserébe végzett erotikus masszázs.

 

A szimpátia alapú kategória nyilván az otthoni erotikus masszázs, és vele együtt minden –  még ha nem is saját otthonunkban történik -, ami két fél között, szimpátia alapon jön létre. Erről van szó, ha a párkapcsolatunk vagy házasságunk során történik az ilyen masszázs, de voltaképpen ide tartozik például egy első randis erotikus masszázs is, hiába nem ismerjük még a partnerünket mélyebben.

 

A másik kategória az anyagi ellenszolgáltatásért cserébe végzett erotikus masszázs, ami ugyebár azt jelenti, hogy mi egy szolgáltatást veszünk igénybe, melyért fizetünk. A szimpátia alapú kategóriában nincsenek határok, itt az erotikus masszázs nem kell, hogy a szakszerűségről szóljon, nem kell, hogy elkülönüljön a szexualitástól, sőt, az esetek nagytöbbségében maga az előjáték az erotikus masszázs vagy szexmasszázs.

 

Más a helyzet azonban, ha egy szolgáltatást veszünk igénybe. Ilyenkor ugyanis egyrészt hozzáértést, szaktudást várhatunk el a pénzünkért cserébe, másrészt figyelembe kell vennünk a hatályos jogszabályokat is. Ha erotikus masszázs szolgáltatást keresünk, sajnos könnyen előfordulhat, hogy álcázott prostituáltakba botlunk, akik szakértés és szakszerű masszázs helyett szexuális szolgáltatást nyújtanak. Ezzel sincs baj, ha ezt keressük, csak fontos, hogy legyünk tisztában az ide vonatkozó törvényekkel, valamint ne megtévesztés okán forduljunk prostituálthoz. Ha szakszerű erotikus masszázst keresünk, fontos, hogy olyan szolgáltatót találjunk, aki valóban professzionális erotikus masszázst nyújt.

 

Nálunk, a Massage House-ban ez teljesen biztosított. Itt nem prostituáltak dolgoznak, és véletlenül sem keveredhetünk szexuális szolgáltatás közelébe, a szalonunkban kizárólag szakképzett masszázs terapeuták várják vendégeiket, és kizárólag professzionális masszázs és erotikus masszázs prorgramok igénybevételére van lehetőség, meglepetések nélkül.

 

Az erotikus masszázs szexmasszázs?

A válasz talán már egyértelmű, hogy NEM. Az erotikus masszázs nem szexmasszázs.

 

Szexmasszázsaz, mikor a masszázs része vagy befejezése maga a szex, míg az erotikus masszázs önmagában nem a szexualitásról szól, és nem is tartalmazhat szexet. Szigorú határ húzódik a kettő között, és ezt azért nagyon fontos hangsúlyozni, mert sokan nincsenek tisztában a különbséggel, mi több, sajnálatos módon sokan üzleti érdekeik, valamint tevékenységük legális látszatának keltése okán igyekeznek összemosni a határokat. Fontos tehát, hogy ha szolgáltatóhoz fordulunk, tisztában legyünk a határokkal, és tudjuk azt, hogy professzionális erotikus masszázst vagy szexmasszázst kapunk a pénzünkért. Ha professzionális erotikus masszázst keresünk, mindenképpen olyan szolgáltatóhoz forduljunk, aki valóban szakképzett terapeutákat foglalkoztat, és óvakodjunk a megtévesztésektől, az arcukat nem vállaló hölgyektől, és a látványosan titkolózó masszázs szalonoktól. Ha biztosra akarunk menni, érdemes komoly, átláthatóan és hivatalosan működő masszázs szalonhoz fordulni.

 

Budapest legnagyobb erotikus masszázs szalonja, a Massage House pontosan ezt kínálja.

 

Amennyiben azonban úgy döntünk, hogy mi többre vágyunk, és szexmasszázst szeretnénk, akkor érdemes tisztában lennünk vele, hogy az anyagi ellenszolgáltatásért cserébe végzett szexuális cselekmény maga a prostitúció, tehát ebben az esetben mi egy prostituáltat keresünk, nem egy frissítő masszázs terapeutát. Felmerül tehát a kérdés, hogy:

Legális az erotikus masszázs?

 

Igen! Az erotikus masszázst nem tiltja semmilyen jogszabály, amennyiben nem tartalmaz szexuális szolgáltatást.

 

Le kell szögezzük, hogy a professzionális erotikus masszázs nem prostitúció. Egy szakképzett masszőr, vagy ahogyan hölgy masszőr esetén nevezzük, masszőz, legkevésbé sem prostituált. Nagyon éles határ húzódik a kettő között, még ha sokan próbálják is ezt elmosni. A prostituált olyan személy, aki anyagi ellenszolgáltatásért cserébe szexuális szolgáltatást nyújt, tehát azt kell megvizsgáljuk, hogy egy szakszerű, terápiás célú erotikus masszázs szexuális szolgáltatás-e? A válasz egyszerű, határozottan NEM. Egy professzionális terápiás erotikus masszázs az érintésekre és azok jótékony hatásaira fókuszál, pontosan ismerve a testet, az idegvégződéseket és az egyes pontokra kifejtett érintések hatását. Bár okozhat a kezelés szexuális izgalmat, a célja határozottan nem a szexuális vágy. Ezzel szemben a szexmasszázs konkrét célja maga a szex. Amennyiben a szexmasszázs anyagi ellenszolgáltatásért cserébe történik, úgy az már prostitúció. Amennyiben mélyebben érdekel a téma, “Az erotikus masszázs prostitúció?” című írásunkat is érdemes megtekintened.

 

Az erotikus masszázs eredete és története

Az erotikus masszázsok nem új keletűek, történetük a XVII. századig nyúlik vissza. Ekkoriban létezett egy nemi masszázsnak nevezett kezelés, melyet orvos vagy szülésznő végzett. Ebben az időben a masszázst még az orgazmusig vitték, és a női hisztéria kezelésének eszközeként tekintettek rá. Ha úgy ítélték meg, hogy túl sokáig tartott a terápia a befejezésig, akkor gyakran a férjek segítségét kérték. A terápia igen népszerű volt, mind a hölgyek, mind az orvosok számára. Az orvosok pontosan tudták, hogy a páciens számára teljesen kockázatmentes az eljárás, a páciens számára pedig kiváltképp kellemes gyógymód volt ez.

Az erotikával spékelt frissítő masszázsok új erőre kaptak a vibrátorok megjelenésével. Kezdetben ezek az eszközök persze még nem épp úgy néztek ki, mint napjainkban. De azért jól működtek, és ugyanolyan hatékonyak voltak, nem beszélve arról, hogy jócskán megkurtították egy-egy kezelés hosszát.
A XIX. században Európában és Amerikában a nagyobb fürdőhelyeken már hódítottak hidroterápiás eszközök is. A század második felében további fejlődéseken mentek át a segédeszközök, ám még mindig kizárólag orvosi célokra voltak használatosak.

Végül 1918-ban a fogyasztói piacra kerültek, ezzel a korábban borsos árú orvosi kezelések olcsóbbá váltak, és akár otthon is „kezelhették magukat a betegek”.

Napjainkban már más a helyzet. Az erotikus masszázs ma már egy külön szakmává vált, ami a masszázs tanain alapszik, de alapvetően magábai építi az erotikát és a keleti tanokat, kiváltképp a tantrát. Sokak számára összemosódik ugyan a szexualitással és a prostitúcióval, de kellő ismeretekkel nagyon éles határt látunk a kettő között.

A nyugati kultúrában egyre népszerűbbek az azon masszázs szalonok, ahol szexuális szolgáltatásoktól mentesen lehet igénybe venni efféle masszázsokat, és a turizmussal, valamint az információ áramlással ezen szalonok kora egyre inkább hódítja meg a világot.

Amennyiben kedvet kaptál a professzionális erotikus masszázs kipróbálására, nézd meg elérhető masszőzeinket, és foglalj hozzánk időpontot most!

 

További cikkek a témában:

 

Az erotikus masszázs egészségre gyakorolt hatása

Milyen hatással van az erotikus masszázs az egészségre? Igaz, hogy gyógyírt jelent számos problémára? Vannak veszélyei? Most kiderítjük!

 

Az erotikus masszázs hatása a párkapcsolatra

Milyen hatással lehet a párkapcsolatra egy professzionális erotikus masszázs terápia? Páros erotikus masszázs programok a hálószobai gondok ellen? Felpezsdít, és lánga lobbant, ha szakértő kezek közé kerülünk? Megtudunk mindent!

 

Az erotikus masszázs megcsalás?

Belefér egy kapcsolatba egy erotikus masszázs terápia? Megcsalás, ha intim területen érint meg egy masszőr, miközben párkapcsolatunk van? Mit gondolnak erről a nők, és mit a férfiak? Megoldás lehet egy páros masszázs program? Igyekszünk minden felmerülő kérdést megválaszolni.

 

***VÉLEMÉNYEK***

Alex
2021.04.13.

⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

Ez volt az első ilyen masszázsom, de nem az utolsó! “Erotikus stresszűző terapiára” érkeztem Lillához, aki mosolygósan, kedvesen fogadott, és egyébként végig nagyon figyelmes volt. A finom érintésektől kezdve az egészen erőteljesekig (külön kérésre, mert váll problémám van) minden szerepelt a skálán. Maga a hely intim hangulatú, a fürdőszobát szép tisztának találtam, a szoba ízléses, keleties. A masszázs minden percét élveztem, megnyugtatott és felfrissített. 

 

Lázár
2019.07.08.

⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

Egy nagyon meghitt, tantrikus masszázsban volt részem, hála Korinának, aki úgy masszíroz, mintha ebből doktorált volna. Lágy, lassú, szakszerű, tökéletes mozdulatokkal haladt végig a testemen, szinte mindenem bizsergett az energia áramlástól. Köszönöm a remek élményt, biztosan visszatérek még!

 

Tamás
2020.05.17.

⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

Már a recepciós is kedves volt, szuper tisztaság. A hely pontosan úgy van dizájnolva, ahogyan egy ilyen típusú hely azt megkívánja. A masszőz lány nagyon kedves, gyönyörű és jó illatú volt, veszett szexi fehérneműt viselt, és olyan volt, mintha a barátnőmmel lazítottam volna. Végig profizmust éreztem, nem volt benne semmi mesterkéltség. Minden pontosan úgy történt, ahogyan megígérték… Nem mellesleg, annak ellenére, hogy most jártam náluk először, – a többi hellyel ellentétben – a masszázs után fizettem.