Legfrissebb bejegyzések

Erotikus munka lehetőségek


Erotikus munkán gondolkozol?
Segítünk dönetni!

 

Erotikus masszázs

Sok helyen hirdetnek ilyesmit, de vigyázni kell, mert sajnos a legtöbb közülük burkolt prostituált hirdetés. Más a helyzet azonban, ha egy neves, komoly helyre mész dolgozni, ahol megbízható vezetőség, korrekt feltételek és igényes vendégkör van. Ilyen helyzetben, nem kell aggódnod semmi miatt, egy profi masszázs szalonban, mindent köréd építenek, neked csak a magaddal, a masszázzsal és a vendégekkel kell foglalkoznod. Mi lehetőséget adunk a betanulásra, a továbbképzésre, hivatalos oklevelek megszerzésére, tudunk együtt dolgozni teljes vagy részmunkaidőben is és fő mottónk a korrektség. Olvass tovább, és gondold át a lehetőségeidet, de előre szólok, nem fogsz ennél jobbat találni!

 

Filmezés

Elsőre talán jó ötletnek tűnhet, hiszen rövid idő alatt sok pénzzel kecsegtet, de ha összehasonlítod más lehetőséggel, például a masszázzsal, hamar kiderül, hogy 1-1 filmért nem is adnak olyan sokat, ha tartósan sok pénzt akarsz így keresni, profi pornó színésszé kell válnod. Senkit nem szeretnék lebeszélni, aki ezt a pályát választja karrierként, de érdemes nagyon jól megfontolni, mibe kezd bele az ember, ezeket a filmeket ugyanis soha senki nem fogja tudni eltűntetni, örök bélyeg marad rajtad az internet tengerében, ami előkerülhet bármikor a jövőben, egy komoly munkahelyen, vagy ép mikor már anyuka leszel…

 

Külföldi erotikus munka

Szintén óriási pénzekkel kecsegtet, csak ki tudja mennyi igazság van az ígért feltételekben. Elindulni egy idegen országba, idegen emberekkel, idegen emberekhez, ahol majd nem kell semmit vállalni, de nagyon sok pénzt adnak. Hát lássuk, be a legtöbb ilyen tündérmese végül szomorú valósággá válik, ahol kiderül, hogy a pénz mégsem annyi és persze sokkal többet kell vállalni, mint azt elmondták, a legális munka sokszor mégsem legális és hallottunk már nem egy esetet, mikor szegény hiszékeny lányokat prostitúcióra kényszerítették messzi földön, ahonnan talán soha, vagy csak nagy szerencsével, véletlenül tudtak haza jutni, életre szóló sebekkel a lelkükben.

 

Külföldi Bárok

Igen, vannak persze megbízhatóbb bárok a világban, ahol a szép magyar lány táncolhat, és ha nem zavarja, hogy fogdossák a vendégek, hogy minden éjjel inni kell és, hogy mindezért távol van a hazájától és a barátaitól, akkor el lehet dolgozgatni, de megint felmerül a kérdés, hogy nem tudna-e ennyi, vagy több pénzt, könnyebben, kényelmesebben, biztonságban megkeresni Budapesten??? A válasz egyszerű: DE IGEN!

 

Magyar bárok

A helyzet hasonló, mint a külföldi bárokkal, és bár itt nem kell elhagynod a hazád, de a sok éjszakázás, zaklatás, aminek ki vagy téve, koránt sem biztos, hogy ér annyit, amennyit meg tudsz keresni. Ha összehasonlítod más lehetőségekkel, például egy masszőzi munkával egy megbízható szalonban, hamar rájössz, hogy nem éri meg egy bárban táncikálni és Te is inkább meghagyod a munkalehetőséget más lányoknak.

 

Magán lakás, avagy a prostitúció maga

Igen, ez is egy döntés, és ez is egy lehetőség. Ha valakinek már nagyon kell a pénz, elképzelhető, hogy erre is igent tud mondani, de miért? Valóban nincs más megoldás? Kell az, hogy abban bízzunk, talán nem tudja meg senki? Kell az, hogy odaadd a tested bárkinek akik becsenget és kifizeti egy közepesen elegáns vacsora árát? Kell az, hogy kitörölhetetlen sérüléseket szerezz a lelkedben, amik évek múltán sem gyógyulnak, és kell, hogy magába szippantson a prostitúció sötét forgószele? Azt hiszem a válasz egyértelmű: NEM! Pláne, hogy nem, ha van más lehetőség is.

 

Ha rászántad az időt és elolvastad a fenti sorokat, talán már Te is belátod, hogy az erotikus masszázs a legjobb döntés, ha fiatal és csinos vagy, könnyen és gyorsan szeretnél sok pénzt keresni, de mégsem akarod egy életre tönkretenni magad.

Jelentkezz hozzánk az alábbi e-mail címen és kezdd el szebb jövődet még ma!

[email protected]

 

*A Massage House nem foglalkozik semmilyen jellegű munka- és munkaerő közvetítéssel, továbbá szigorúan elhatárolódik minden ezzel kapcsolatos tevékenységtől.

Amennyiben még több részletet szeretnél megtudni szalonunk munkalehetőségeiről, kattints az alábbi linkre.