PÁROS MASSZÁZS

Budapest legjobb masszázs szalonjában

Kipróbálnád milyen is egy igazán jó páros masszázs?

Válasz minket, ahol szakszerű, professzionális páros masszázs kezeléseket kínálunk, luxus körülmények között, szakértő kezek által!

Válaszd szalonunk bármely masszőzét, az élmény garantált!

Nézd meg elérhető lányok képeit és válogass kedvedre a különböző karakterek között.

Szeretnél részletesebb képet kapni az erotikus masszázsról? Megtudnád, hogy mit is jelent ez a masszázs pontosan?

erotikus masszazs szalon recepcio

Hívj minket most, és azonnal megválaszoljuk minden kérdésed.

Ha inkább írásban érdeklődnél, csak koppints az alábbi ikonokra és írj nekünk e-mailben, sms-ben, whatsapp-on vagy viberen.

mail icon
E-mail
message icon
Message
whatsup icon
WhatsApp
viber icon
Viber

Inkább magad járnál utána?

Ez esetben dőlj hátra, helyezkedj el kényelmesen, és láss neki az alábbi soroknak.

Kellemes olvasgatást kívánunk!

 

Nemcsak itthon, hanem világszerte is rendkívül közkedvelt időtöltésnek számít. A bensőséges hangulat megteremtésében apró mécsesek, kellemes illatú olajok, füstölők is szerepet játszanak. A háttérben halk zene varázsolja el az élménykeresőket… minőségi időtöltés, amely minden érzékszervre fenségesen hat.

Mi az a páros masszázs?

Egy olyan masszázskezelés, amely során a masszázst befogadó vendég nem egyedül érkezik, hanem egy választott partnerrel. Így az érintés csodálatos élményét egy  Önhöz közel álló személlyel együtt, egyszerre élvezhetik egy egyedi és különleges módon.

Egy felejthetetlen program a minőségi időtöltés jegyében.

A páros masszázsprogram valójában nem egy külön masszázsfajta. A fogalom annyit takar, hogy a kezelés egy helyiségben zajlik, általában két külön masszőzzel, két külön masszázságyon vagy tatamin végezve.

A teljes testmasszázs során a lábaktól, a talpaktól kezdve az egész testen végighaladva egész a nyakig egy kényeztető kikapcsolódásban lehet részük. A választott masszázstípustól függően a hangsúly a finom, lágy fogásokon vagy épp az erőteljes, mélyszöveti átmozgatáson van. Egy alapos, minden porcikát érintő, nyugtató vagy épp felpezsdítő programként lehet a leginkább elképzelni ezt a felejthetetlen élményt, ahol a szürke hétköznapokból kiszakadva csodálatosan feltöltődhetnek.

Ez a fajta program mindazonáltal nem csak pároknak szól.

Többek közt anya-lánya duók, testvérek, barátnők, barátok körében is népszerű szokott lenni ezen szolgáltatás igénybevétele. De volt már példa arra, hogy egy fárasztóbb munkanap után kollégák választották maguknak a relaxálás ilyetén formáját.

Olyan személyeknek is ajánlott a páros program, akik még soha sem vettek igénybe masszázs szolgáltatást, habár kíváncsiak rá. A masszázs világában még járatlanabb személyeknek először egy választott partnerrel könnyebb lehet ellazulnia és átadnia magát az élménynek. Így általában a páros masszázs programot követően már sokkal szabadabban vesznek részt a kezdők is egy szimpla masszázson, ám sokszor előfordul, hogy párjaikkal rendszeres látogatóivá válnak a szalonunknak.

Mint más masszázsterápiák esetében, ugyanúgy kiegészítője a szobának a gyertyafény, a félhomály, az aromaterápiás masszázsolajok és a halk, pihentető zene.

Alapvetően a két masszőz szinkronban dolgozik, ugyanazzal a fogásokkal gazdagítva mindkét masszázst befogadó egyént. Értelemszerűen azonban igény esetén lehetőség van két különböző masszázstípust választania a két félnek. Teljesen természetes, ha a masszázst befogadó pár egyik tagja egy hosszú és stresszes munkanap után egy pihentető, simogató kényeztetésre vágyik, míg a másik fél egy mélyszöveti, erősebben átmozgató kezelést kíván. Tehát a masszázstípusok kombinálása teljes mértékben elfogadott, egyedül arra kell figyelni, hogy a két fél által választott program időtartama megegyezzen.

A kényeztetés közben lehet beszélgetni, bár a teljes kikapcsolódás érdekében nem ajánlott a masszőzzel történő kisebb egyeztetéseken kívül több kommunikációt folytatni. Utóbbi alatt tegyük fel a nyomások erősségének a megvitatását és ahhoz alkalmazkodását értjük. Ezt érdemes még a program kezdete előtt megvitatnia a két vendégnek.

Jótékony hatásai

  • A páros masszázs rengeteg jótékony hatással bír bármilyen szociális kapcsolatra, legyen az egy párkapcsolat, szülő-gyermek kötődés vagy baráti kapcsolódás.
  • A közös feltöltődés, kikapcsolódás mélyíti az egymás iránti bizalmat, a masszázs alkalmával felszabaduló hormon pedig az intimitást.
  • A masszázs során az érintés hatására oxitocin hormon szabadul fel a szervezetünkben. Az oxitocin szerelem vagy kötődés hormonként is ismeretes, ugyanis ennek az anyagnak a hatását érezzük akkor is, mikor szerelmesek vagyunk. Egy páros masszázs alkalmával a pár mindkét tagja egy időben érezheti az oxitocin nyújtotta fokozott szeretettel és boldogsággal teli lelkiállapotot. Ennek következtében a páros masszázs kiemelten erősíti a két befogadó közötti kötődést.

Szalonunk ajánlata

Szalonunkban lágy fények, igényes környezet, pihentető, a kikapcsolódást elősegítő halk zene, modern enteriőr, szakképzett és tapasztalt masszőzeink várják, hogy bevezessék Önöket a kényeztetés magas szintjeibe.

Minden páros programunk 3 részből épülhet fel: egy alap, egy kiegészítő, valamint egy extra kiegészítő masszázsból. Az alapmasszázs 75 perces időtartamú, amely időhossz már tartalmazza a kétszeri zuhanyzási időt, egyet a masszázs előtt, egyet pedig utána, továbbá egy egyórás teljes testmasszázst.

  1. Típusokat tekintve öt féle lehetőség adott: svéd, lomi-lomi, yumeiho, balinéz és thai olajos.
  2. A kiegészítő masszázs 15 perccel meghosszabbítja a programhosszt, talp-, arc-, valamint lingam vagy jóni masszázst lehet kérni.
  3. Extra kiegészítő masszázsaink kínálatában a csúszka masszázs, nuru masszázs, továbbá a prosztata masszázs megtalálhatóak. Ezek mind erotikus programrészek, azonban a teljes programidőn nem változtatnak. A lingam és jóni masszázs a csúszka, nuru és prosztata masszázzsal egyetemben mind erotikus programrészek, róluk a páros erotikus masszázs típus bemutatásánál lehet többet olvasni.

Helyszínt a páros programoknak a külön erre a célra kialakított két csodás dupla tatamis, a szimpla masszázsok alkalmával használt szobáknál nagyobb légtérrel rendelkező szoba biztosít.

  • Egyik a romantikus, virágokkal díszített „Szerelem kertje” fantázianévvel rendelkező szobánk. A világos színek dominálnak ebben a kellemesen lágy szobában, ahol a buja virágok és a lágy fények tánca mesterien körbeölelnek. Ugyanakkor a lágy, romantikus látszat finoman izzó hangulatot takar.
  • A másik páros programoknak helyt adó termünk a kissé sötétebb színvilággal rendelkező, egzotikus és modern „Elegancia barlangja”. A sejtelmes félhomály, az arany és sötétszürke váltakozása a falakon maszkulin energiákkal tölti meg a teret, ahol a minőségi masszázsélmény pompázatos helyekre röpíti a masszázst befogadókat.

Szalonunkban egyedülálló módon egy masszőzzel is választható a páros program, mely egy sokkal interaktívabb, tanulási lehetőséget is biztosító élmény.

A páros masszázsprogramunk alkalmával így Ön és a párja választás alapján vagy egy, vagy két masszőzzel van jelen a helyiségben. A masszázsok egy időben, egyszerre, egy légtérben történnek.

Az egy masszőzös páros masszázs egy sokkal inkább interaktívabb élmény. A program ezen formája abban tér el a fentebb említett két masszőzöstől, hogy felváltva előbb a masszőzzel közösen masszírozhatja választott partnerét, majd pedig Ön részesülhet a finom fogásokból. Ebben a formában több lehetőségük van otthon is alkalmazható technikákat eltanulni, mely segítségével akár párkapcsolatukat is könnyedén felpezsdíthetik.

Igényes környezet

Mind a gondosan bekészített, tiszta törölközők, puha papucsok, a finom illatú, ápoló női és férfi tusfürdők a tökéletes luxus élményhez tesznek hozzá. Szalonunk más helyekhez képest egyedülálló módon lehetőséget biztosít a masszázs utáni frissítő zuhanyra, hogy a felesleges olajmennyiségtől könnyedén megszabadulva üdén és feltöltődve távozhassanak.

Tökéletes kikapcsolódás egy stresszes nap után, vagy születésnapi, esetleg karácsonyi meglepetésként. Egy vagy két masszőzös programunk, többi programunkhoz hasonlóan, akár ajándékutalvány formájában is megvásárolható az igazán egyedi ajándékozás szerelmeseinek.

 

Források:

https://www.zeel.com/blog/lifestyle/massage-experience/benefits-of-a-couples-massage/

https://www.spafinder.com/find/couples-massage/

https://www.groupon.com/articles/what-is-a-couples-massage-what-to-expect

https://www.hatmasszazs.com/paros-masszazs-menete/

+ a páros masszázst bemutató blogbejegyzés

 

 

Gyakran Ismételt Kérdések

Gyakori kérdések a páros masszázsról

Mi az a páros masszázs?

A páros masszázs egy speciális masszázskezelés, ahol a vendégek együtt, egy helyiségben részesülnek ellazító kezelésben.
Egy, vagy akár két különböző masszőr dolgozik szinkronban, hogy a párok egyszerre élvezhessék a relaxációt és a kényeztetést.

Kik vehetnek részt páros masszázsban?

A páros masszázs ideális pároknak, akik szeretnék együtt élvezni a masszázs nyújtotta ellazulást és stresszoldást.

Milyen típusú masszázsok választhatók a páros kezelések során?

A vendégek választhatnak különböző masszázstípusok közül, mint például svéd, lomi-lomi, yumeiho, balinéz és thai olajos masszázs, de szalonunkban egyedülálló modon lehetőség van páros erotikus masszázs programok kipróbálására is.
Lehetőség van továbbá a különböző stílusok kombinálására is, így mindenki számára személyre szabott élményt biztosítva.

Milyen különleges lehetőségek állnak rendelkezésre a páros masszázs során?

Páros masszázs esetén választható egy vagy két masszőr, továbbá kiegészítő masszázsok, mint például talp-, arc-, és erotikus masszázsok
is igényelhetők, mint például a lingam, jóni, csúszak, vagy nuru masszázs. Ezáltal minden páros számára biztosított a teljes testi-lelki felüdülés, és adott esetben egy kis izgalmas fűszerezés is.

Hogyan javítja a páros masszázs a kötődést a résztvevők között?

A közös masszázs élmény fokozza az oxitocin hormon szabadulását, ami növeli az intimitást és kötődést a masszázsban résztvevők között.
Ezáltal mélyíti a bizalmat és erősíti a kapcsolatokat minden szociális kötődésben.


***VÉLEMÉNYEK***
⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

A páros masszázs élménye felemelő volt számunkra. A Massage House kellemes és tiszta környezetet biztosított, ahol a masszőrök magas szakmai tudásukkal igazi kényeztetést nyújtottak. Az itt eltöltött idő alatt a kapcsolatunk még közelebbi lett, és mindenkinek ajánlom, aki különleges, közös élményre vágyik.⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

A páros masszázs igazán felejthetetlen élményt nyújtott. A személyre szabott kezelésnek köszönhetően mindkét fél teljesen ellazulhatott. A masszőrök kedvessége és szakértelme kiemelkedő volt, minden igényünket maradéktalanul kielégítették. Erősen ajánlom ezt a szolgáltatást minden olyan párnak, aki minőségi időt szeretne eltölteni együtt.⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

A Massage House különleges hely a páros masszázsok terén. A romantikus és nyugodt légkör tökéletes hátteret nyújtott a kikapcsolódáshoz. A masszőrök professzionalizmusa és a kényeztető technikák hihetetlenül magas szintűek voltak, ami minden látogatásunkat felejthetetlenné tette. Minden párnak ajánlom, aki mélyíteni szeretné kapcsolatát és frissíteni szeretne testileg-lelkileg.