Erotikus masszázs munka,
Budapest legszínvonalasabb masszázs szalonjában.

erotikus masszazs munka - recepció

Dolgozz masszőzként a város legjobb szalonjában, keress igazán jól könnyen, kényelmesen annélkül, hogy áruba bocsájtanád magad!

A Massage House-ban nincsenek burkolt szexuális szolgáltatások, mi valóban csak szakszerű masszázzsal és szakszerű erotikus masszázzsal foglalkozunk.

Nem csináltál még ilyesmit?
Nem probléma!

Nincsen masszőr képesítésed?
Ez sem probléma!

Olvass tovább és tudj meg minden részletet Budapest legjobb erotikus masszázs állás ajánlatáról!

erotikus masszazs munka - masszázs szoba

Többet szeretnél tudni?

Szalonunk egyike a város legnagyobb, legforgalmasabb, legszínvonalasabb és legbiztonságosabb masszázs szalonjainak Budapesten. A különbség, hogy nálunk sokkal kedvezőbb feltételekkel dolgozhatsz, mint más helyeken. Kényelmesen, jó körülmények között kereshetsz annyi pénzt, amit máshol sehogy, vagy csak olyan dolgokat vállalva, amire te sem vagy büszke.

Nálunk nincsenek szexuális szolgáltatások!

 

A vendégkörünk talán a legigényesebb a városban, jórészt külföldiekből áll, ezért mesés jövedelemre tehetsz nálunk szert minden féle szexualitás nélkül!

A Massage House egy jó nevű, bejáratott hely, ahol mindenki legálisan, bejelentve dolgozik, maximális biztonságban, ezért ha Te is közénk akarsz tartozni, nem kell aggódnod, itt biztosan jó helyed lesz.

 • Nincs szükség tapasztalatra, előképzettségre
 • Részmunkaidőban és teljes munkaidőben is dolgozhatsz nálunk
 • Nincsenek szexuális szolgáltatások
 • Igényes, kultúrált vendégkör
 • Kiemelkedően magas jövedelem, akár már pár nappal a munkakezdés után
 • Ingyenes OKJ-s képzés, bizonyítvánnyal*
 • Ingyenes profi fotózás, portfólió készítés*
 • Garantáltan a város legkedvezőbb feltételei
 • Azonnali munkakezdési lehetőség
 • Legális, bejelentett munka
 • Kényelmes, luxus munka körülmények és családias, jó társaság

 

*bizonyos feltételek teljesülése esetén

JELENTKEZÉS

Szalonunk korlátozott számban tud új masszőzöket foglalkoztatni , ezért ne habozz és küld el jelentkezésedet MOST, mielőtt elfogynak a szabad helyeink.

Jelentkezéshez küldj egy e-mailt neveddel, telefonszámoddal és legalább egy,
de inkább több egész alakos fényképpel az alábbi címre:

[email protected]

Még mindig nem vagy biztos benne, hogy megtaláltad a Neked való munkát?

Tisztázzunk pár kérdést, ami segíthet a döntésben!

Az erotikus masszázs munka szexmasszázst jelent?

NEM!
Nem szexmasszázsról van szó!
A szalonunk talán picit erotikusabb, mint egy szálloda wellness masszázs részlege, de a munka ettől még teljes mértékben sexmentes.

Akkor mitől erotikus?

Attól, hogy nálunk fiatal, csinos lányok dolgoznak, nem pedig szőrős masszőr bácsik.
Emellett meghittebb, ha úgy tetszik erotikusabb a környezet, mint pl. egy gyógyfürdő masszázs terme.

Mi a pontos ez a munka? Ez erotikus masszázs munka, vagy nem, és miért is jó ez?

Szalonunk masszázzsal és szexmentes erotikus masszázzsal foglalkozik. Így aztán, mondhatjuk, hogy a munka erptikus masszázs munka, de nem úgy erotikus masszázs munka, mint máshol. Nálun nincs semmi féle szexuális szolgáltatás, a masszőzeink komoly, precíz betanulással kezdik a pályafutásukat, ahol elsajátíthatnak több féle masszázs technikát, természetesen ezután az erről szóló hivatalos okleveleket, bizonyítványokat is birtokolhatják. A masszőzök fogadják a szalon igényes vendégeit és masszázs szolgáltatást nyújtanak számukra, mely nem keverendő össze semmi nemű szex-el. A profi marketing és a szalon jóhírneve a biztosíték a magas forgalomra, a vendégek és árak színvonala pedig a magas jövedelemre. Itt könnyen, gyorsan tudsz sok pénzt keresni, anélkül, hogy áruba bocsájtanád a tested.

Miért a Massage House?

A Massage House a budapesti masszázs szalonok közül az egyik legismertebb, legnevesebb. Professzionális marketingünk és rég óta fennálló jóhírnevünk miatt, rengetegen látogatnak el hozzánk hétről-hétre, a városba látogató túristák közül sokan pedig szinte kötelező budapesti programnak tartják, hogy felkeressenek minket ittlétük alatt.

Masszázs munka vagy erotikus masszázs munka?

Mindkettő. A Massage House fő stratégiája, hogy a masszőzei szakszerű, professzionális masszázst nyújtsanak vendégeiknek, melyekhez erotikus, de szigorúan szexmentes elemek is társulhatnak. Egy erőteljes profi masszázst minden ember szívesen fogad. De mennyivel jobb is ez, ha a masszőr nem egy 120 kg-s szőrős bácsi, vagy egy túlkoros ráncos (és szőrős?! 🙂  ) néni, hanem egy csinos fiatal lány. Ez hát az ami miatt a vendégeink minket választanak.

Erotikus masszázs munka = szex?

NEM! Szalonunk szigorúan elhatárolódik a prostitúciótól, a szexuális szolgáltatásoktól és minden ezzel kapcsolatos tevékenységtől. Nem kínálunk munkát örömlányoknak, és nem szolgálunk ki ilyen szolgáltatást kereső vendégeket sem!
Nálunk kizárólag masszázsra és erotikus masszázsra van lehetőség, semmi többre! Ezért is mondjuk, hogy amit kínálunk nem több, mint erotikus massázs munka.

Munkaidő?

Szalonunk nyitva tart a hét minden napján, késő délelőttől kora estig (pontos nyitva tartás a kapcsolat menüpont alatt) A munkaidő azonban egyéni megállapodás kérdése. Ha Te sokat szeretnél dolgozni, mert gyorsan, sok pénzt szeretnél keresni, nálunk van rá lehetőséged, de ha elég a részmunkaidő is, mert más elfoglaltságod is van a munka mellett, esetleg iskolába jársz, vagy máshol is dolgozol, az sem baj, nálunk egyénileg meghatározott beosztásban is tudsz munkát végezni.

Kell képzettség, vagy tapasztalat?

NEM! Akár teljesen kezdőként is jelentkezhetsz. Minden masszőzünk egy hivatalos oktatáson esik át, melyről oklevelet, bizonyítványt kap. Ezzel a papírral később bárhol elhelyezkedhetsz. Természetesen amennyiben van tapasztalatod a masszázsban az előnyt jelent, de nem feltétel.

Mikor kezdhetek?

AZONNAL! Jelentkezésed után telefonon felkeresünk, egy személyes megbeszélést egyeztetünk, ahol minden a munkával kapcsolatos részletet átbeszélünk. Amennyiben mindenben egyet értünk, máris a csapat tagja vagy. Ezután, ha szeretnél pár napon belül kezdhetsz is dolgozni.

Legális munka?

IGEN! Szalonunk minden alkalmazottja legálisan, bejelentve dolgozik nálunk.

Hogy tudok jelentkezni?

Telefonszámmal és legalább egy, de inkább több egész alakos, arcos fényképpel ellátott e-mailben tudsz jelentkezni az alábbi e-mail címen:

[email protected]

Mivel szalonunkban korlátozottan állnak fenn szabad helyek, ezért ne halogasd a jelentkezésed, mert lehet, hogy holnap már túl késő lesz!!!

Pénzre van szükséged és erotikus masszázs munkában gondolkodsz?
Kattints ide és vegyük át együtt a lehetőségeidet!