Erotikus masszázs munka,
Budapest legszínvonalasabb masszázs szalonjában.

erotikus masszazs munka - recepció

Dolgozz masszőzként a város legjobb szalonjában!

Keress sokat könnyen, kényelmesen, anélkül, hogy áruba bocsátanád magad!

erotikus masszazs munka - masszázs szoba

A Massage House-ban nincsenek burkolt szexuális szolgáltatások, mi valóban csak szakszerű masszázzsal és szakszerű erotikus masszázzsal foglalkozunk.

Nem csináltál még ilyesmit?
Nem probléma!

Nincs masszőr képesítésed?
Ez sem probléma!

Olvass tovább, és tudj meg minden részletet Budapest legjobb erotikus masszázs állás ajánlatáról!

Cave of Elegance massage room

Szalonunk egyike a város legnagyobb, legforgalmasabb, legszínvonalasabb és legbiztonságosabb masszázs szalonjainak Budapesten.

A különbség, hogy nálunk sokkal kedvezőbb feltételekkel dolgozhatsz, mint más helyeken.

Kényelmesen, jó körülmények között kereshetsz annyi pénzt, amit máshol sehogy, vagy csak olyan dolgokat vállalva, amire te sem vagy büszke.

Nálunk nincsenek szexuális szolgáltatások!

erotikus masszázs munka - masszázs terem

A vendégkörünk a legigényesebb a városban, jórészt külföldiekből áll, ezért szalonunkban mesés jövedelemre tehetsz szert, mindenféle szexualitás nélkül!

TUDNIVALÓK:

 • Azonnali kezdés és pénzkereseti lehetőség
 • Kiemelkedően magas jövedelem
 • Tapasztalat és szakképzettség nélkül is jelentkezhetsz, akár teljesen kezdőként is
 • Hivatalos, államilag elismert szakképesítést adó képzéssel várunk, ha nincs ilyen irányú végzettséged
 • Rugalmas beosztás, teljes- és részmunkaidőben is
 • 100%-ban szexmentes munka
 • Igényes, kulturált vendégkör
 • Ingyenes profi fotózást, portfólió készítést biztosítunk a számodra*
 • Garantáltan a város legkedvezőbb feltételei
 • Legális, bejelentett munka
 • Kényelmes, luxus munkakörülmények és fiatalos, jó társaság

*bizonyos feltételek teljesülése esetén

Jelentkezés arcos és egész alakos FÉNYKÉPPEL, TELEFONSZÁMMAL és néhány soros bemutatkozással e-mailben, az alábbi címen:

[email protected]


Még mindig nem vagy biztos benne, hogy megtaláltad a
Neked való munkát?

Tisztázzunk pár gyakran ismételt kérdést, ami segíthet a döntésben!

1. Az erotikus masszázs munka szexmasszázst jelent?

NEM!
Az Erotikus masszázs munka a Massage House-ban nem szexmasszázst takar! A szalonunk picit erotikusabb, mint egy szálloda wellness masszázs részlege, de a munka ettől még teljes mértékben szexmentes.
Szalonunk szigorúan elhatárolódik a prostitúciótól, a szexuális szolgáltatásoktól és minden ezzel kapcsolatos tevékenységtől. Nem kínálunk munkát örömlányoknak, és nem szolgálunk ki ilyen szolgáltatást kereső vendégeket sem. A Massage House fő stratégiája, hogy a masszőzei szakszerű, professzionális masszázst nyújtsanak vendégeiknek, melyekhez erotikus, de szigorúan szexmentes elemek is társulhatnak.

2. Akkor mitől erotikus?

Attól, hogy nálunk fiatal, csinos lányok dolgoznak, valamint programjaink felépítése során nagyobb hangsúlyt kapnak a lágyabb mozdulatok a masszázs során. Emellett meghittebb a környezet is, mint például egy gyógyfürdő masszázs termében.

3. Ez legális munka?

IGEN!
Szalonunk minden alkalmazottja legálisan, bejelentve dolgozik nálunk.

4. Soha nem csináltam ilyet, nem vagyok szakképzett, ez probléma?

NEM!
Teljesen kezdőként, minden tapasztalat és képzettség nélkül is jelentkezhetsz hozzánk. Ilyen esetben egy komoly, precíz képzéssel kezdődik nálunk a pályafutásod, ahol elsajátítasz többféle masszázs technikát és megszerzed a hivatalos, államilag elismert szakképesítésed. A masszázs-diplomád egy három nyelvű dokumentum, mellyel nem csak nálunk, de az EU bármely országában is végezhetsz masszázs tevékenységed alkalmazottként és vállalkozóként egyaránt.

5. Kell fizetnem a képzésért?

Amennyiben hosszú távra elköteleződsz hozzánk, a képzésed, és így a szakképesítésed megszerzése számodra díjtalan.

6. Ha van szakképesítésem, akkor is kell képzést végeznem?

NEM feltételnül!
Ilyen esetben a szakképesítésed típusától függ, hogy alkalmas-e nálunk a hivatalos munkavégzésre. Amennyiben igen, úgy nem szükséges a képzésünkrön résztvenned, ha nem szeretnél, bár ilyen esetben is ajánlott.

7. Milyen munkaidőben kell dolgoznom?

Szalonunk a hét minden napján nyitva tart, késő délelőttől kora estig (pontos nyitva tartás a Kapcsolat menüpont alatt). A munkaidő azonban egyéni megállapodás kérdése. Ha Te sokat szeretnél dolgozni, mert gyorsan, sok pénzt szeretnél keresni, akkor arra is van lehetőséged, de ha a részmunkaidő lenne ideális a számodra, mert más elfoglaltságod is van a munka mellett, esetleg iskolába jársz, vagy máshol is dolgozol, az sem baj, mivel nálunk egyénileg meghatározott beosztásban is tudsz munkát végezni.

8. Mikor kezdhetek?

AZONNAL!
Jelentkezésed után felkeresünk telefonon, és egyeztetünk egy személyes találkozót, ahol minden, a munkával kapcsolatos részletet átbeszélünk. Amennyiben mindenben egyetértünk, máris a csapat tagja vagy. Ezután, ha szeretnél, pár napon belül el is kezdhetsz dolgozni.

9. Miért a Massage House?

A Massage House a budapesti masszázs szalonok közül az egyik legismertebb, legnevesebb. Professzionális marketingünk és régóta fennálló jó hírnevünk miatt rengetegen látogatnak el hozzánk hétről hétre, a városba utazó turisták közül sokan pedig szinte kötelező budapesti programnak tartják, hogy felkeressenek minket ittlétük alatt.
A Massage House kiemelkedő a figyelmet fordít a masszázs minőségére, így a masszőzök szakképzésére is, ennél fogva szakmai szempontból is magas színvonalat tudunk képviselni. A szalonunk egyedülálló módón hivatalos felnőttképző intézmény is egyben, ennél fogva képzéseinken államilag is elfogadott szakképesítést szerezhetsz.

10. Hogyan tudok jelentkezni?

Jelentkezni telefonszámmal és teljes alakos, arcos fényképpel tudsz e-mailben, az alábbi címen:

[email protected]


Természetesen a jelentekzés nem jár semmilyen kötelezettséggel, a döntést bármikor meghozhatod, de mivel szalonunkban korlátozott számban állnak fenn szabad helyek, ezért ne halogasd a jelentkezésed, mert lehet, hogy holnap már túl késő lesz!

Pénzre van szükséged és erotikus masszázs munkában gondolkodsz?
Kattints ide és vegyük át együtt a lehetőségeidet erotikus munka blogunkban