HÁZIREND
1. A Massage House masszázs szalon (továbbiakban: szalon) vendégei a szalon területére való belépéssel és a szolgáltatás megrendelésével, mint ráutaló magatartással elfogadják továbbá vállalják, hogy magukra nézve kötelező érvényűen betartják ezen házirendet.
2. A szalon szolgáltatása egészségügyi és/vagy gyógyító jellegű, frissítő és relaxációs masszázs szolgáltatás,
3. A szalon szigorúan elhatárolódik minden jellegű szexuális szolgáltatás nyújtásától, prostitúciótól, illetve ezek elősegítésétől, megvalósításától. Ennek okán:
     a.A szalonban igénybe vehető masszázs programok nem tartalmaznak semmilyen szexuális szolgáltatást.
     b.A szalonban semmilyen jellegű szexuális szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség.
     c.A szalonban tilos minden olyan tevékenység, amely a nemi vágy felkeltésére vagy kielégítésére irányul.
     d. Tilos a szalon dolgozóinak zaklatása, megérintése.
     e.Tilos a szalon dolgozóinak tett szexuális jellegű ajánlattétel minden formája.
     f.A szalonban elérhető szolgáltatások (különösképpen, de nem kizárólag a lingam masszázs) kizárólag egészségügyi és gyógyászati jelleggel vehetőek igénybe.
4. A szalonban kizárólag a www.massagehouse.hu weboldalon elérhető árlistában szereplő szolgáltatások igénybevételére van lehetőség, kizárólag az ott feltüntetett árakon.
5. A szalon szolgáltatásait mindenki saját felelősségére veszi igénybe.
6. A szalon szolgáltatásait bármely fertőző- és/vagy bőrbetegség esetén tilos igénybe venni.
7. A szalon vendégei kötelesek tájékoztatni a szalon személyzetét bármely nemű egészségügyi problémájukról, még a masszázs kezelés megkezdése előtt.
8. Amennyiben egy vendég esetén fennáll a fertőző és/vagy bőrbetegség gyanúja, a szalon dolgozói megtagadhatják a szolgáltatást.
9. Amennyiben egy vendég nem rendelkezik az elvárható higiéniai feltételekkel, a szalon dolgozói megtagadhatják a szolgáltatást.
10. A szalon szolgáltatásai nem ajánlottak szív és/vagy keringési rendszeri problémák esetén.
11. Alkoholos, kábítószeres vagy egyéb befolyásoltság hatása alatt álló személyt nem vagyunk kötelesek beengedni a szalon területére.
12. A szalon területére bármilyen mennyiségben alkoholt vagy kábítószert behozni, vagy azt a szalon közvetlen környezetében fogyasztani tilos.
13. A szalon berendezéseinek megrongálása esetén az okozó személy köteles megfizetni a kárt.
14. A szalon területén vendégeink kötelesek megőrizni a nyugodt hangulatot és a csendet. Kérjük, tartózkodjanak a hangos beszédtől, kiabálástól és minden egyéb hangos, vagy más módon zavaró tevékenységtől (pl. zenehallgatás telefonról, ajtó csapkodása, stb.).
15. A szalonban lefoglalt időpont a szolgáltatás igénybevételének kezdeti időpontja, ennek megfelelően a pontos kezdéshez par perccel előbbi érkezés szükséges. Késés esetén fennáll a veszélye annak, hogy masszőzök nem tudja elvállalni a választott programot.
16. A regisztrációs kártyákon megadott e-mail címeket kizárólag beazonosítás és elégedettségi felmérés céljából használjuk fel, nem egyesítjük más forrásból származó adatokkal, adatbázisokkal. Ezeket az adatokat harmadik félnek semmilyen formában nem adjuk át. A regisztrációs kártya kitöltésével megadott, elektronikusan tárolt személyes adatai vonatkozásában adatkezelésünk jogalapja az Ön GDPR 6. cikk ( I ) bekezdés a) pontja szerinti hozzájárulása, a kezelt személyes adatok köre az Ön neve es e-mail címe, mely adatokat az Önnek küldött elégedettségi felmérés után töröljük a rendszerünkből.
17. A házirendet be nem tartó személyeket a szalon területéről kötelesek vagyunk haladéktalanul eltávolítani.