Korina az őzike szemű erotikus masszőz.

KORINA

5 - 75 értékelés alapján

Adatok ikonja, ami a masszőz adatait jelöli

Adatok

Kor

Súly

Magasság

Angol

43

65

176

10/3

Foglalás most:

Leírás ikon, ami a masszőz leírását jelöli

Bemutatkozás

Formás alak, nagy keblek, igéző szemek… Korina egy ízig-vérig nő. Tökéletes alakjával már csak a masszázs tudása vetekszik. Látogass el Te is Budapest legjobb masszázs szalonjába Korinához, hogy a „felejthetetlen masszázs élmény egy gyönyörű nővel” rovatodat is kipipálhasd a bakancslistádon.

Választható programok, ami azt mutatja, hogy a masszőz mely programokat kínálja

Választható programok


Leírás ikon, ami a masszőz leírását jelöli

Bemutatkozás

Formás alak, nagy keblek, igéző szemek… Korina egy ízig-vérig nő. Tökéletes alakjával már csak a masszázs tudása vetekszik. Látogass el Te is Budapest legjobb masszázs szalonjába Korinához, hogy a „felejthetetlen masszázs élmény egy gyönyörű nővel” rovatodat is kipipálhasd a bakancslistádon.

Vélemények

Diszkrét környezet, érthető szabályok, korrektség. Korinával találkoztam, és pontosan azt kaptam, amire vágytam és számítottam – biztosan visszatérek!

Robi

A legjobb masszázs szalon Pesten, tényleg! Igényesen berendezett szobák, tisztaság és rendkívül segítőkész és rugalmas recepció. Bátyám ajándékaként kaptam egy utalványt a szalonba, ő ajánlotta nekem Korinát is. A 90 perces program az elejétől a végéig teljes lazítás volt, a környezet tökéletes volt a kikapcsolódásra, Korina pedig nem csak fantasztikusan végezte a masszázst, de közben jót is beszélgettünk. Erre a masszázsra biztosan emlékezni fogok életem végéig. Köszönöm!

Karesz

Nagyon igényes hely. Korinára esett a választásom és nagyon jó döntés volt. A technikája fantasztikusan érzéki, minden percét élveztem a masszázsnak.

C.

Nem szoktam véleményt írni, de szerintem minden érdeklődőnek érdemes tudnia egy erotikus masszázs szalonnal kapcsolatban, hogy a korábbi vendégeknek mi a tapasztalata. A héten jártam a szalonban és kifejezetten jó véleménnyel távoztam. Budapesten van pár ilyen szolgáltatás, de a legjobb masszázs szalon kategóriát mégis csak a Massage House uralja. Jó helyen van (pár perc séta a Nyugatitól) és a kialakítása is modern és igényes. A lányok mosolygósak, barátságosak és profik – több ismerősömmel látogattuk meg a szalont, így ez az ő véleményük alapján született az általánosítás. Korinát azért választottam, mert egy dögös, érett nőnek tűnt a képek alapján. A program pontosan úgy zajlott, ahogy azt a recepción előre elmondták, zuhanyzással előtte és utána, és Korina egy perccel sem csípett le az időnkből, amiért nagyon hálás voltam. A masszázs profi volt, kényeztető és relaxáló. Végig nagyon kedves és alapos volt, szeretnék máskor is visszatérni hozzá. A képek a valóságot adják vissza, igazán gyönyörű minden lány!

Vince

Szép a hely is és a masszázs-lehetőségek is szuperek. Amikor Korinához jöttem időpontra, nem tudtam, mit válasszak, de a recepción mindent elmagyaráztak, végül az olajos csúszka masszázs mellett döntöttem és nem bántam meg! Korina egy igazán nőies nő, a kacér mosolyától és pillantásától még most is libabőrös leszek és fantasztikusat beszélgettünk a program alatt. 5* szalon, 5* szolgáltatás.

Beni

Ez volt az első alkalom, hogy itt masszázson vettem részt, ezért nem tudtam mire számíthatok. Korinánál jártam, aki nagyon kedves és barátságos, kellemes beszélgetőpartner, és nem utolsó sorban nagyon profi masszőz. A masszázsszoba nagyon hangulatos, lágy zene szól, a
program pedig egy életre szóló élményt nyújtott. A recepciónál is nagyon kedvesek, elmagyaráztak mindent, amit tudnom kell. Köszönöm szépen a felejthetetlen élményt! Hamarosan újra találkozunk!

Csaba

Elsőként a párommal közösen, most pedig ajándékként, egyedül élvezhettem egy nagyon kellemes masszázst. A hely nagyon exkluzív, tiszta, hangulatos, a személyzet kedves és dekoratív. Bátran ajánlom mindenkinek, aki teljes ellazulást és feltöltődést keres! Korina figyemessége, testkultúrája és pontosan eltalált erősségű masszázsa remek napot szerzett nekem! Köszönöm

Márk

Többszöri látogatás után nyugodt szívvel állíthatom, hogy az ország talán legjobb, legigényesebb masszázsszalonja. A felkészültség maximális, a lányok technikája fantasztikus és érzéki. Közülük is leginkább Korinához térek vissza, aki olyan élményekben tudott részesíteni, amire még talán az öt csillag is kevés.

Chris