Evelin felejthetetlen páros masszázsa.

EVELIN

4.5 - 7 értékelés alapján

Adatok ikonja, ami a masszőz adatait jelöli

Adatok

Kor

Súly

Magasság

Angol

28

65

165

10/7

Foglalás most:

Leírás ikon, ami a masszőz leírását jelöli

Bemutatkozás

Evelin az okleveles, szakképzett masszőz, kinek szakmai repertoárja épp csak a szépségével nem vetekszik… Mestere többek között a svéd, yumeiho, frissítő és relaxáló masszázsoknak, de sok egyéb kellemes, jótékony masszázsfajtát is profin végez, míg páros masszázsa pedig felpezsdít minden párkapcsolatot. Evelintől jóni masszázs is elérhető.

Választható programok, ami azt mutatja, hogy a masszőz mely programokat kínálja

Választható programok


Leírás ikon, ami a masszőz leírását jelöli

Bemutatkozás

Evelin az okleveles, szakképzett masszőz, kinek szakmai repertoárja épp csak a szépségével nem vetekszik… Mestere többek között a svéd, yumeiho, frissítő és relaxáló masszázsoknak, de sok egyéb kellemes, jótékony masszázsfajtát is profin végez, míg páros masszázsa pedig felpezsdít minden párkapcsolatot. Evelintől jóni masszázs is elérhető.

Vélemények

Evelin minden porcikájából sugárzik a nőiesség, amelyet tantra masszázs közben mintha fokozottabban éreznék. Szinte felszabadulnak ilyenkor az energiái és ez megnyugtat, biztonságérzetet ad és valamilyen áttétes erő hatására növeli férfi energiáimat. Páros masszázsnál a másik masszőz energiái csak tovább fokozzák ezt az élményt.

Erik

Evelin maga a megtestesült női szexualitás és valóban jó pár masszázs technika a kisujjában van. Volt szerencsém már tantra, yumeiho és svéd masszázsához, bár először mindig gyengéden kezdi, de ha azt kéred, legyen keményebb, gyúrja át jobban pl. a hátad, mindent tudó mosollyal tesz eleget a kérésnek. Tantra masszázsai egyszerre játékosak és érzékiek. Evelint azok számára ajánlanám, akik a kicsit erősebb, gyúrós masszázsokat és a kacér, öntudatos csajokat szeretik. Ha egyszer lesz valaki, akivel kiszeretném próbálni a páros masszázst, biztosan Evelint kérem fel masszőrnek.

Tomi

Csodálatos, felejthetetlen élményben volt részem Evelinnel, akinek szépsége, kedvessége, profizmusa lenyűgözött. Első alkalommal törzsvendéggé váltam. A massage helység hangulatos, kellemes, ízléses. A fürdőszoba tökéletes. A recepción kedvesen fogadják a vendégeket, első látogatóknak korrekt felvilágosítást adnak a kedves recepciós lányok. Mindenkinek ajánlani tudom, aki egy kellemes, izgalmas, testet-lelket feltöltő masszázsra vágyik.

J. D.

10 év házasság után a férjem állt elő egy kevésbé hagyományos páros masszázs ötletével. Próba szerencse alapon belementem, és nem bántam meg, bár az elején szkeptikus voltam. Evelin vezetésével ez a páros masszázs egy emlékezetes közös élménnyé vált a férjemmel. Ráadásul a páros masszázs alkalmával több mindent megtudtunk egymásról és tanultunk pár olyan egyszerűbb jóni és lingam masszázs trükköt, amit otthon is alkalmazhatunk.

Á.

Sziasztok! El szerettem volna menni egy kényeztető masszázsra a Massage House-ba, és Evelinre esett a választásom.Igazából nagyon nem bántam meg,hogy őt választottam,teljesen rabul ejtett a kedvessége a hozzá állása illetve a profizmusa.Egy olyan embert ismertem meg benne,akit csak ajánlani tudok mindenkinek,aki meg szeretné látogatni a szalont.Úgy gondolom,hogy visszatérő vendég leszek én is.Köszönöm még egyszer!

J.M.

A szalon remek, sok különböző, egyedi, igényes szobával, mindenki megtalálhatja benne a neki tetszőt. Rengeteg szép lány, az ember nem győz választani közülük. De szerintem aki tökéletes élményt szeretne, annak Evelin a tökéletes választás, akinek a neve egyet jelent a professzionális, érzéki masszázzsal. Masszázsa erőteljes, gyakorlott mozdulatokkal teli, nuru géles csúszkája érzéki, vérpezsdítő, az erotika magas iskolája. Emellett egy rendkívül intelligens, kedves hölgyről van szó, akivel minden együtt töltött perc ajándék az embernek.

B.P.

A barátnőmmel idén úgy döntöttünk, hogy egy páros masszázs lesz az évfordulós ajándék egymásnak, de a megszokott páros masszázs helyett valami kevésbé konvencionálist kerestünk. Így akadtunk rá a massage house honlapjára. A barátnőmnek első körben a szobák berendezése tetszett meg, majd átnézve a masszőrök adatlapját találtuk meg Evelint, aki a képek alapján mindkettőnknek elsőre nagyon szimpatikus volt. Nem kellett csalódnunk, sem Evelin technikai tudásában sem hangulatteremtő képességében. Nagyon jó kis program volt és sok új dolgot megtudtunk a párommal egymásról. Nem tudom eléggé ajánlani Evelin páros masszázsát, amit hívhatnánk párkapcsolat-építő masszázs foglalkozásnak is.

Arnold

Sziasztok. Evelint már régóta ismerem, úgyhogy nem is volt kérdés hogy hozzá megyek. Ő tipikus olyan nő aki után az utcán is hátrafordulnék és nekimennék a villanyoszlopnak 😅. A környezet kitűnő. Rend és tisztaság fogadott. A berendezésről nem is beszélve, egyszerűen úgy jó az egész ahogy van. Evelin nagyon jól át tudja masszírozni az egész testet. Közvetlen, kedves és rendkívül intelligens nő. Rendkívül jól felold ha esetleg be lennél feszülve. Végig rám koncentrált. Egy szónak is száz a vége, abszolút biztonságban éreztem magam a kezei között. Ajánlom mindenkinek Evelint, aki egy gyönyörű, közvetlen nőtől szeretné megtapasztalni a masszázs rejtelmeit. Augusztusban is megyek hozzá, ez 100%. Üdv,

V.