Lingam masszázs

Budapest legjobb erotikus masszázs szalonjában

Kipróbálnád milyen is a szakszerű lingam masszázs?

Hallottál már róla, de nem pontosan tudod, hogyan is működik?

Vagy éppen próbáltad is már?

Válaszd a szakszerű, professzionális lingam masszázs kezelést, luxus körülmények között, szakértő kezek által!

Válaszd szalonunk bármely masszőzét, a profizmus garantált!

A Massage House-ban csak szakképzett masszőzök, és szakszerű masszázsok várnak!

Szeretnéd megtudni, hogy mi is az a lingam masszázs?

Itt megtalálod a legfontosabb tudnivalókat, hogy megértsd mi is ez, és miben különbözik más „masszázs szalonok” szolgáltatásaitól.

TARTALOM JEGYZÉK
 • Mi is az a lingam masszázs?
 • A lingam masszázs célja
 • Mi is történik a lingam masszázs során?
 • A lingam masszázs hatása és lényege
 • Mikor ajánlott a lingam masszázs terápia?
 • Mikor nem ajanlott a lingam masszázs terápia?
 • A lingam, mint jelkép és a toista megközelítés
 • A lingam masszázs és a modern orvoslás

Mi is az a lingam masszázs?

A lingam masszázs a férfi intim területek és nemi szervek szakszerű, egészségügyi gyógymasszázsa.

A lingam masszázs részben tantrikus és taoista tanokon másrészben pedig a modern szexuális kutatások eredményein alapul.
Frissítő, relaxáló jellegű gyógymasszázs, mely főképp, de nem kizárólag a férfi intim területek és nemi szervek területét érinti. Az olajos masszázsok közé soroljuk. Alapvetően különféle relaxáló fogásokat tartalmaz, melyek változó módon stimulálják elsősorban a pénisz másodsorban herék részeit és azok vérkeringését. Az autentikus lingam masszázs több, mint 20 masszázs fogást alkalmaz.

A lingam masszázs kezelés az intim régió mellett érinti az alsó végtagot, a medence övet, illetve a has és a mellkas területét is. A lingam masszázst leggyakrabban egy tantrikus masszázs részeként, leginkább befejező részként szokás beépíteni az egész test kezelésébe, intimitása miatt ugyanis igényli a megfelelő hangulat és légkör megteremtését és a kiemelkedő relaxációs szintet. Önmagában ritkán használatos. Ebben a formában integrálva a szakszerűen végzett lingam masszázs terápia páratlan hatásokat eredményezhet, mind a probléma megelőzés, mind a már fennálló probléma orvoslásában és esetleges tünetenyhítésben.

Fontos megjegyezni, hogy a lingam masszázs nem keverendő össze a szexmasszázzsal!

Míg a szexmasszázs is érinti ugyan a nemi szerveket, annak célja a szexuális vágy és izgalom felkeltése, ezzel szemben azonban a lingam masszázs célja nem a szexualitás, hanem az intim területek terápiás jellegű szakszerű masszázs kezelése, nemi szervi problémák orvoslása és megelőzése.

A lingam masszázs célja

Beszélhetünk egyrészről szakszerű, terápiás célú lingam masszázsról, másrészről szexuális célú lingam masszázsról, a kettő között azonban éles határ húzódik.

A Massage House-ban kizárólag az autentikus, szakszerű, terápiás célú lingam masszázs típussal foglalkozunk, melynek célja tehát határozottan nem a szexuális vágy felkeltése, az erekció vagy az ejakuláció. Sőt, épp ellenkezőleg! Szakszerű lingam masszázs során az erekció ugyan sok esetben normális melléktermék lehet, de erekció esetén a magömlés kifejezett megakadályozására törekszünk, ugyanakkor természetesen minden egyén más és más, így az ejakuláció – bár nem célja -, de része lehet a lingam masszázsnak.

Mi is történik a lingam masszázs során?

A nemi területeken előforduló problémák mind férfiaknál, mind pedig nőknél igen extrém módon intenzívek lehetnek. A lingam masszázs alkalmával a nemi szerveken, valamint az azokat körülvevő területen lévő nyomáspontokat kezeljük, felperzsdítve az adott terület vérkeringését, felszabadítva az elzáródásokat. Intenzív elzáródások esetén egyes mozdulatok akár fájdalmat is kiválthatnak. Ezért is fontos a terapeuta és a kezelt fél közötti összhang és kommunikáció.

 

A lingam masszázs hatása és lényege

A lingam masszázs élénkítő hatást gyakorol a péniszre. Ez azért előnyös, mert a még teljesen egészséges, tünet és problémamentes férfiak esetében is a kor előrehaladtával szerveink állapota is változik, ami ezzel a speciális gyógyító masszázzsal kezelhető, az állapotromlás késleltethető.
Spirituális megközelítéssel azt mondhatjuk, hogy a genitális zóna elzáródásai okozzák az olyan gyakran előforduló szexuális diszfunkciókat, mint például a korai magömlés, az impotencia vagy a csökkent érzékenység. A lingam masszázs sok esetben jelenthet megoldást, vagy kiegészítő kezelést ezekre a panaszokra.

Csodás hatásokat tapasztalhatunk testi és lelki szinten is:

 • testünk energikusabbá válik
 • szexuális teljesítményünk javul
 • hormonháztartásunk helyreáll
 • öngyógyító rendszerünk felélénkül

Mikor ajánlott a lingam masszázs terápia?

 

Lingam masszázs nem csupán egészségügyi probléma fennállása esetén ajánlott, ugyanis bizonyítottan alkalmas számos betegség megelőzésére és közérzet, valamint teljesítmény fokozásra. Ennek értelmében a lingam masszázs terápia kortól függetlenül ajánlott minden felnőtt férfi számára, aki szeretne egészséges maradni és szeretné karbantartani testét.

Mikor nem ajanlott a lingam masszázs terápia?

Természetesen a lingam masszázsnak is léteznek ellenjavallatai, amelyek hasonlóak a svéd masszázs ellenjavallataihoz.
Íme egy lista, a teljesség igénye nélkül:

 • mellékhere gyulladás
 • heregyulladás
 • herecsavarodás

A lingam, mint jelkép és a toista megközelítés

A „lingam” szó India szent nyelvéből, a szanszkritból származik. Nemcsak a férfi nemi szervekre utal pusztán anatómiai értelemben, hanem a férfi princípium imádatának szimbóluma is egyben. A tantrában tisztelik a lingamot, az erő és az energia fontos szervének tartják. A férfi nemi szervekre utaló spirituális kifejezés, amelyet a termékenység szimbólumának tekintenek. „Fényoszlopnak”, „jádebotnak” vagy „lótuszkardnak” is fordíthatnánk.

Indiában a lingamot a hindu főisten, Siva tisztaságának megnyilvánulásaként tisztelik, amely képes átlátni az illúziók, a hamis elképzelések és a ragaszkodás fátylán. Ami az indiaiak számára a Siva – lingam, vagy Siva lingája, az a tibetieknek a vadzsra vagy más néven dordzse. Ezen szavak jelentése: „kemény”, „hatalmas”, „mennykő” vagy „gyémánt jogar”.

Ezen kultúrákban a lingam masszázsa a férfiasság és az erő forrását jelenti.

A lingam masszázs és a modern orvoslás

Napjainkban számos kutatás bizonyítottan eredményes lehet némely hímvesszőt, vagy herét érintő betegségek kezelésében, vagy megelőzésében. A teljesség igénye nélkül lássunk néhány ilyen betegséget:

Pénisz- és hererák

Az összes közül talán a legkiemelkedőbb a péniszrák és hererák, melyek ritka, de annál veszélyesebb, gyakran halált okozó betegségek. Egy 2015-ös kutatás eredménye szerint 65%-ban megelőzhető (forrás: https://www.cancerresearchuk.org/health-professional/cancer-statistics/statistics-by-cancer-type/penile-cancer#heading-Five) és a megelőzésben komoly szerepe lehet a lingam masszázs terápiának is.

Artériás priapizmus

Priapizmus kétféle létezik, az ischaemiás, mely azonnali sürgős orvosi kezelést igényel, és a nagy áramlású vagy artériás priapizmus. Ez utóbbi tartós erekció, amely nem merev és nem fájdalmas. Az artériás priapizmus hosszan tartó, de enyhe kellemetlenséget okoz, azonban kitűnően megszüntethető már akár néhány alkalmas lingam masszázs terápiával is.

Peyronie-betegség

A Peyronie-kór pontos oka nem ismert, a bizonyítékok azonban azt mutatják, hogy ez az erekciós elégtelenségben vagy merevedési zavarban szenvedő férfiak szex közben bekövetkező sérüléseihez kapcsolódik.
Ez egy olyan állapot, amelyben lepedék (hegszövet) képződik a péniszben. A plakk kialakulhat a pénisz felső (gyakrabban) vagy alsó oldalán, az erekciós szövetet körülvevő rugalmas rétegekben. A plakk gyakran helyi irritáció és duzzanat formájában kezdődik, és súlyosabb esetben megkeményedett heggé fejlődhet. A kezdeti fázisban észlelt Peyronie-betegség esetén a képződött lepedék lingam masszázs terápia segítségével, a vérkeringés fokozása útján felszámolható, így a hegesedés megelőzhető és a beteg rövid időn belül tünetmentessé tehető.

Ejakulációs zavarok és merevedési zavarok

Az ejakulációs és merevedési zavarok gyakoribbak, mint gondolnánk, a kutatások szerint az európai férfiak 65%-át érinti valamilyen formában életük során. Az okok között az egészségtelen szokások, alkoholfogyasztás és dohányzás, a depresszió, szorongás, feszültség, stressz, túlevés és mozgáshiány a leggyakoribb, de természetesen előfordulnak krónikus betegségek is. Ezen zavarok a legtöbb esetben kitűnően kezelhetők lingam terápiával.

További pénisz és here betegségek, melyek esetén ajánlott lehet a lingam masszázs terápia:

 • Lymphangiosclerosis
 • Epididymitis
 • Here folyadék felhalmozódás (Hydrocele)
 • Varicocele
 • Tesztoszteron alultermelés (Hypogonadism)
 • Jóindulatú hereciszta (Spermatocele)

Szeretnél még részletesebb képet kapni a lingam masszázsról?

erotikus masszazs szalon recepcio

Hívj minket most, és azonnal megválaszoljuk minden kérdésed.

Ha inkább írásban érdeklődnél, csak koppints az alábbi ikonokra és írj nekünk e-mailben, sms-ben, whatsapp-on vagy viberen.

mail icon
E-mail
message icon
Message
whatsup icon
WhatsApp
viber icon
Viber

 


 

***VÉLEMÉNYEK***

Géza
2023.02.13.

⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

A 60-as éveiben járó férfi emberként merevedési zavarokat tapasztaltam, nem minden úgy ment már, ahogy szerettem volna. Egy orvos barátomtól hallottam, hogy a lingam masszázs terápia a vérkeringés fokozásával képes lehet visszadni még a „fiatalságomat” ha csak pár évre is. Összesen 4 alkalommal voltam eddig ebben a szalonban, de határozottan kijelenhetem, hogy a barátom nem tévedett, nagyon is érzem a különbséget. Ajánlom mindenkinek, aki hasonló helyzetben van.

 

László
2022.12.08.

⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

Egy apró, nyomásra érzékeny pontot fedeztem fel a péniszemen, melyet később az orvosom Peyronie szindrómaként diagnosztizált. Azt mondta nem komoly, csak a pénisz egykori fizikai sérülésének maradványa. Ő ajánlotta, hogy megfelelő masszázsterápivál megszüntethető a panaszom, őszintén szólva nem is bántam, hogy lingam masszázsra „küldött”, főleg miután kiderült, hogy ezt nem ell feltételnül egy orvosi rendelőben a férfi doktoktól idgénybe vennem 🙂 Nem voltam még korábban ilyen helyen, de a masszázs számomra meglepően szakszerűnek tűnt, a hölgy határozottan tudta, hogyon kezelje azt a fájó pontot, igazából kis idő után már nem is volt kellemetlen. Azt hiszem jó helyre kerültem.

 

Tamás
2023.01.17.

⭐⭐⭐⭐⭐
5 / 5

Színvonalas hely, profi masszőrökkel. Csaj ajánlatni tudom.