Nuru masszázs Budapesten

A nuru masszázs néhány szóban

A nuru masszázs egy olyan masszázs fajta, mely során a masszőz egy speciális, rendkívül sikamlós anyagot használva csúszkál a vendég testén, saját testével masszírozva azt. Aki még sohasem próblta, ne habozzon, mert igazán nem hétköznapi masszázs élményt nyújtó programról van szó.

nuru masszázs gél, nyúlik, sikamlós

A nuru masszázsról bővebben…

Mi is az a Nuru masszázs?

A nuru masszázs egy olyan, napjainkban egyre felkapottabb és közkedveltebb érzéki masszázs fajta, mely során a masszőz egy speciális kelléket, a Nuru Gél-t használja, mely rendkívül sikamlóssá, csúszóssá varázsolja a bőrt, így adva lehetőséget eme különleges masszázsfajta minden előnyének kihasználására. Technikáját tekintve a Nuru masszázs végtére is olyan mint a csúszka massázs, bár nem az.

 Nuru masszázs hangulatkép

Akkor a nuru masszázs ugyan az, mint a csúszka masszázs?

Nem. Bár a masszázs technikában valójában semmi különbség nincs, a kettő mégis más. A különbség a csúszka masszázshoz használt olaj és a nuru masszázshoz használt Nuru Gél között van, és nem túlzunk, ha azt állítjuk, hogy óriási. Az olaj is csúszik, ez vitathatatlan, de a Nuru gél kifejezetten arra lett kifejlesztve, hogy csússzon, nagyon csússzon és, hogy még annál is jobban csússzon. Ezért aztán aki próbálta már mindkét masszázs fajtát, egész biztosan osztja azt a véleményt, hogy hiába is egyezik meg két program esetén a masszázs technika, a mozdulatok, stb. a felhasznált anyag miatt a két masszázs mégis egészen más élményt nyújt.

A nuru masszázs technikája

A nuru masszázs technikája, egybevág a csúszka massázs technikájával. Mind két program során a masszőz teljes testét használja a masszázshoz, beleértve a karjait, fenekét, hasát, mellkasát is. Gyakorlatilag egy test a testen masszázs. Ez persze nem jelent semmi többet a masszázsnál, ne keverjük össze a pornó filmekben látható mutatványokkal amik jobbára csak bemelegítést jelentenek a durvább dolgokhoz. Itt nem erről van szó. Sem a csúszka masszázs sem pedig a nuru massázs nem sex és nem is sex-masszázs, de hát a pornó ipar már csak ilyen… eltorzít mindent.

A nuru gél

A nuru gél maga, egy speciálisan erre a célra kifejlesztett, vízbázisú,  98%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó massázs kellék, melyet eredeti japán összetevőkből előállítva közvetlenül Japánból importálunk. Az egy márkavédett termék, mely különleges minőségű, nincs hozzá hasonló a piacon.

nuru massázs gél kis kiszerelésben

A nuru masszázs menete

A környezet

A nuru massázs során, először is a megteremtjük a megfelelő környezetet. Szalonunkban a masszázs termek erre a célra lettek kialakítava, így tökéletes hangulatot nyújtanak minden massázstípushoz. A masszázstermeinkről további info itt!

A hangulat

A nuru massázhoz elengedhetetlen a meghitt hangulat is. Ennek megalapozásaként szalonunkban a Nuru masszázst minden esetben megelőzi egy egész testes, vagy egy hátmasszázs, mely segít az ellazulásban. A megfelelő hangulatról emellett lágy háttérzene és tompa fények gondoskodnak. Előszeretettel használunk füstölőket, és a gyertyafény különleges varázsától nem tudunk elszakadni. Ezek így együttesen kétséget kizáróan megteremtik a szükséges hangulatot.

Az előkészületek

Ahhoz, hogy megfelelőképp előkészüljünk a nuru masszázsra, szükségünk lesz egy kis tálra, a Nuru Gélre, némi vízre és egy mirkohullámú sütőre. A nurugélt a tálba öntjük és egy kis vízzel keverjük, majd az egyveleget melegre, de nem forróra melegítjük. Az így elkészített keverék lesz a nuru masszázs tökéletes hozzávalója, a bekevert Nuru gél. 

A nuru masszázs maga

Először is a masszőz felviszi a nuru gélt a vendége és a saját testére. Ez már önmagában kellemes, melege, nedves érzés. Ezután indulhat a nuru masszázs. A masszőz csúszka masszázs szerű mozdulatokba kezd a vendége testén, használva karjait, mellkasát, hasát, fenekét, combjait egyaránt. Erre a massázs típusra is illik a test a testel kifejeztés. Fontos megjegyezzük, hogy bár a nuru masszázs meghitt és érzéki jelegű masszázs fajta, szalonunkban szigorú határok között elérhető és semmilyen formában sem köthető semmilyen szexuális szolgáltatáshoz, azoktól szalonunk ugyanis szigorúan elhatárolódik.

Nyúlós nuru masszázs gél

A nuru gél eltávolítása

Mivel a nuru gél víz alapú, így a sikamlós csúszos egyveleget egy könnyed zuhannyal eltávolíthatjuk, messze egyszerűbben mint bármilyen olajos terméket, vagy krémet.