Erotikus Masszázs

Erotikus masszázs vagy masszázs?

A Massage House-ban mind a kettő egyben! Nálunk professzionális masszázs és erotikus masszázs programok is közül választhat, tapasztalt és szakképzett masszőzeink pedig talán önmagukban elegendőek ahhoz, hogy megtestesítsék az erotikát. Ha igazi masszázst szeretne tantra masszázzsal és professzionális erotikus masszázzsal karöltve, megtalálta a tökéletes helyet, a Massage House ugyanis a legjöbb választás Budapesten!

Erotikus masszázs

A Massage House programjai közt megtalálhatók az erotikus masszázsok is, melyek igazán elképesztő élményt jelenthetnek, ha megfelelő kezek megfelelő szakértelemmel végzik. Az erotikus masszázs nem összekeverendő a szexmasszázzsal. Szalonunkban semmilyen sexuális szolgáltatás igénybevételére nincs lehetőség, az ilyesmitől mi szigorúan elhatárolódunk! Azonban létezik az erotikának és az erotikus masszázsnak egy olyan oldala is, ami tökéletesre fűszerezhet egy masszázs élményt, anélkül, hogy szexualitásról szólna. Ez tehát az, amit a Massage House kínál: érzéki erotikus masszázst és tantra masszázst, szex és minden nemű szexuális szolgáltatás nélkül.

Masszázs

A Massage House minden masszőze szakképzett és gyakorlott női masszőz. A választható programok mindegyike szakszerű masszázs kezelésen alapszik, szigorún felkészült és gyakorlott kezek által. Dologozóink komoly képzésen esnek át, nemzetközileg elismert képesítéssel rendelkeznek, így joggal mondhatjuk, hogy professzionális masszőzök. Ezért nálunk a masszázs is profi, nem véletlen, hogy számos vengédünk szerint a Massage House a legjobb masszázs szalon Budapesten. Vajon igazuk van? Ki kell próbálni… :)

Csúszka masszázs,
próbálta már?

A csúszka masszázs egy igazi kényeztetés. Az érzés, mikor bő olajjal csúszkál test a testen igazán káprázatos. Ha Ön próbálta már, biztosan tudja miről is van szó. Ha pedig még nem, akkor itt a legfőbb ideje, mert nem tudja, mit hagyott ki eddigi életéből. A csúzska masszázs során a masszőz nem csak a kezeit használja a masszázshoz, hanem gyakorlatilag a teljes tesét. Ezért hívják a csúszka masszázst más néven test-a-testen masszázsnak. Fontos azonban megjegyezni, hogy mint bármilyen professzionális- vagy erotikus masszázst így a csúszka masszázst is lehet jól és kevésbé jól csinálni. Érdemes megfelelően megválasztani, hogy kinél is szánja rá magát az ember a csúszka masszázsra, mert ha igazán felejthetetlen élményt szeretne, fontos, hogy profihoz menjen. Mi ezért vagyunk. A Massage House-ban csak profi masszőzök várják Önt!

Nuru masszázs,
csak ínyenceknek

z

A nuru masszázs egy speciális masszázs kellékkel, a nuru géllel végzett csúszka masszázs, mely során a masszőz teljes testét használja a program során. Ez azt jelenti, hogy nem csak kézzel, hanem a hasi területekkel, mellkassal és fenékkel is masszíroz. Mivel a nuru gél csúszósabb és sikamlóssabb minden valaha használt masszázs kelléknél, ez a program igazán különleges élményt biztosít. Aki kíváncsi, milyen a közkedvelt csúszka masszázs emelt színvonalon, amint teheti, próbálja ki a nuru masszázst. Garantáltan nem fog csalódni.

Négy kezes masszázs,
ha egy masszőz nem elég…

Ha szereti halmozni az élvezeteket, válassza négy kezes, vagy más néven szinkron masszázs programunkat, mely során nem egy, hanem két gyönyörű masszőz masszírozza végig a testét. A hölgyek lépésről lépésre szinkronban haladnak, kezdve a talptól, egészen a karokig. Mivel az emberi test szimmetrikus, így tökéletes összhangban zajlódhat a szinkron masszázs a teste jobb és bal oldalán párhuzamosan. Nem is kérdés, ez a program dupla élvezetet jelent!

Hozza el párját is: Páros masszázs

Páros masszázst kereső vendégeink részére két féle lehetőséget is kínálunk, attól függően, hogy egy vagy két masszőztől szeretnék a programot igénybe venni. A páros masszázs programok erotikus masszázst is tartalmazhatnak, igény szerint.

Páros masszázs,
egy masszőzzel

Kedves meglepetés akár évfordulóra, Valentin napra, vagy csak egy sima hétköznapra. Ennél a programnál Önt és kedves párját egy masszőzünk fogadja, egy masszázs teremben lesznek a program alatt hármasban. Mivel a masszőz hölgy egyszerre csak egy embert képes masszírozni, így ilyenkor igyekszik a masszázsba bevoni Önöket is. Éppen ezért ez a program kicsit interaktívabb, oktatóbb jellegű, mint a két masszőzös változata. Itt lehetőség van elsajátítani pár fogást, aminek később otthon is hasznát vehetjük majd. Meg kell jegyezzük, hogy ezt a programot nem minden masszőzünk vállalja. A masszőzöktől elérhető programokról és az árakról itt tájékozódhat!

Páros masszázs,
két masszőzzel

Épp úgy, mint az egy masszőzös változat, ez a program is tökéletes ajándék lehet egy párkapcsolatban. Ennél a változatnál azonban Önök mindketten passzív szerepben vannak, és más dolguk nincs, mint élvezni a kikapcsolódást és az ellazulást. Mind a négyen egy teremben foglalnak ilyenkor helyet, Ön, a kedves párja és az Önök által választott két masszőz. A tatamik ilyenkor egymás mellett helyezkednek el, így akár egymás kezét is foghatják a teljes erotikus masszázs program alatt. Itt is meg kell jegyezzük, hogy ezt a programot nem minden masszőzünk vállaja. A masszőzöktől elérhető programokról és az árakról itt tájékozódhat!

VÉLEMÉNYEK

[ultimate_carousel slider_type=”horizontal” slide_to_scroll=”single” slides_on_desk=”1″ slides_on_tabs=”1″ slides_on_mob=”1″ infinite_loop=”on” speed=”1000″ autoplay=”on” autoplay_speed=”3000″ arrows=”show” arrow_style=”default” border_size=”2″ arrow_color=”#333333″ arrow_size=”24″ next_icon=”ultsl-arrow-right4″ prev_icon=”ultsl-arrow-left4″ dots=”show” dots_color=”#333333″ dots_icon=”ultsl-record” item_animation=”fadeIn” draggable=”on” touch_move=”on” item_space=”15″]

Igényesen berendezett szalon, kedves recepciós lányok és szuper lazító masszázs. Ajánlom mindenkinek a BoraBora Szigete szobát, élőben is eszméletlenül jól néz ki! A program menetét többször is elmondták mind a foglaláskor és az érkezéskor is, még lett volna lehetőség variálni a program hosszán is és az extrákon is, a flexibilitásért jár a plusz pont.
Áron

Születésnapom alkalmából ötödmagammal mentem masszíroztatni. Láttam már 1-2 videót a nuru géles masszázsról, elég izgalmasnak tűnt, így feltétlenül szerettem volna kipróbálni. A szalonba érve mindenkit a saját masszőze látott el információkkal, jófejek és mosolygósak voltak. A fürdőszobában legalább 10 féle tusfürdő közül válogathattam, tiszta wc, a törölközőm puha és tiszta volt. A szobában bőven volt hely a ruháimat lepakolni és a lepedő is friss volt, szóval a higiéniával nem volt gond. Maga a nuru masszázs szerintem érdekes és izgalmas élmény: valahogy erotikusabb, mintha szimplán csak olajjal masszíroznának. Rugalmas – folyós– nyúlós állagú, ezáltal nagyon csúszós, és nagyon speciális érzést ad csúszka masszázs közben, mintha jobban érezném az érintéseket. A nuru gél egyébként természetes összetevőket tartalmaz, így még az én érzékeny bőröm is bírta. A barátaim is hasonlóan pozitív élményekkel gazdagodtak.
Gábor

Ellátogattam az ismerőseim által sokat dícsért erotikus masszázs szalonba. A honlapról nem tudtam választani, preferálom a személyes találkozásokat, így érkezéskor választottam egy nagyon kedves és csinos masszőzt, aki megmutatta a masszázs szobát és a fürdőt. Tusolás után a hölgy már a szobában várt lágy zenével, és megkért, feküdjek a tatamira. Finom illatú olajjal masszírozott, a problémás területeimre külön figyelmet fordítva, nagyon szakszerűnek éreztem mindent, amit csinált. A szalonban töltött idő kifejezetten kellemesen telt, érkezéstől távozásig: meleg fogadtatás, jól szervezettség és tisztaság… biztosan jövök még.
András

Még mindig a magyar lányok a legszebbek… alig tudtam választani a masszőzök közül… így végül nem is külső, hanem kedvesség alapján választottam, bár így sem volt könnyű dolgom. Itt tényleg mindenki szuper kedves! A masszázs megfelelően erős volt, de mégis érzéki A kis hölgy ajánlotta a nuru csúszka masszázst is, amiben nem csalódtam, nagyon jó volt!
Boldizsár

A párommal jártam a Massage House-ban, meglepetésként vittem őt páros masszázsra. A lány, akit előre kiválasztottam magunknak, az ajtóban fogadott minket. (Tényleg úgy nézett ki, mint a fotókon.) Tantra masszázs szerű programot kértünk, először engem masszírozott és közben a páromat is bevonta, majd cseréltünk, és nekem mutatta a fogásokat a páromon. Különleges élmény volt, és azóta az otthoni masszírozás is szintet lépett nálunk.
Szilvi

Már az ajtón belépni is jó érzés volt, tetszett a halk zene és a keleti hangulat és persze az is, hogy a masszőzöm fogadott. Maga az erotikus masszázs színvonalas volt, a masszőzöm ügyes és ápolt lány volt, mindent megtett az ellazulásomért, amit ezúton szeretnék megköszönni.
Balázs

A legszebb erotikus masszázs szalon, ahol eddig jártam Budapesten. Minden igényt kielégítő tisztaság és felszereltség, kedves és szép lányok, diszkréció… bármikor szívesen megyek vissza.
Zsolt

[/ultimate_carousel]